A Sparco Kormányvédő Versenykormány Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Kormányvédő -t (termékszám: 01580), amely tökéletes kiegészítő a kormánykerékhez és a versenyzés szerelmeseinek.

Ez a kiváló minőségű kormánytakaró a funkcionalitást, a stílust és a kényelmet egyesíti, hogy fokozza a vezetési élményt.

A Sparco, az autóipar neves gyártója készítette ezt a kormányvédőt, hogy kivételes védelmet nyújtson, miközben egy csipetnyi eleganciát ad járműve belsejének.

Letisztult dizájnjával és kifogástalan felépítésével ideális választás professzionális sofőröknek és autórajongóknak egyaránt.

A Sparco kormánykerék borítása gumi éllel rendelkezik, amely biztonságos és kényelmes fogást biztosít vezetés közben. A gumiszegély tartósságot is növel, így ellenáll a kopásnak így biztosítva a hosszú élettartamot.

Mondjon búcsút a kényelmetlen és csúszós kormánykerekeknek, mivel ez a burkolat szilárd és magabiztos fogást garantál és óvja a szennyeződésektől.

Ennek a kormánykerék borításnak az egyik kiemelkedő tulajdonsága az egyszerű beszerelés.

Innovatív kialakításának köszönhetően könnyedén felcsúsztathatja a legtöbb versenykormányra, így a kormánykerék azonnal átalakul.

Legyen szó standard vagy speciális versenykormányról, így a Sparco kormánykerék burkolata tökéletesen illeszkedik, sokoldalúvá és különféle járműtípusokhoz illeszthetővé teszi.

Ez a burkolat nemcsak javítja a kormánykerék esztétikáját, hanem pajzsként is működik a szennyeződés és a fény ellen.

A Kormányvédő hatékony védőréteget biztosít, megakadályozva a por, szennyeződés és egyéb szennyeződések felhalmozódását a kormánykerék felületén.

Ez a védőréteg nemcsak tisztán és újszerű megjelenést kölcsönöz a kormánynak, hanem higiénikus vezetési környezetet is biztosít.

A karbantartás gyerekjáték, így kézzel vagy mosógépben könnyen mosható, bár az integritás megőrzése érdekében ajánlott alacsony hőmérsékletű beállítást használni.

Egyszerűen vegye le a burkolatot, kövesse a kezelési utasításokat, és élvezze a friss és tiszta kormányburkolat nyújtotta kényelmet, amikor csak szükséges.

Összefoglalva, a Sparco Kormányvédő (termékszám: 01580) minden autórajongó kötelező tartozéka.

Gumi éle biztos fogást biztosít, könnyű felhelyezése pedig különféle versenykormányokhoz teszi alkalmassá.

Azzal, hogy megvédi a kormánykereket a szennyeződéstől és a fénytől,ezáltal tiszta és stílusos vezetési élményt biztosít.

Kézzel vagy mosógépben mosható, de csak alacsony hőfokon.

De több terméket még itt talál: Kormány Kiegészítők

1./2.kép  01580  Kék

További információk

Tömeg 0,2 kg

Érdekelhetnek még…