Ötvözött Alumínium Versenyülés Konzol

185,42  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Alumínium üléskonzol, FIA kompatibilis, kiváló minőség

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Ötvözött Alumínium Versenyülés Konzol.

Bemutatjuk a Sparco FIA által jóváhagyott Sparco Ötvözött Alumínium Versenyülés Konzol -t oldalra rögzíthető ülésekhez (termékszám: 004903), amely a tökéletes oldalsó ülés-tartozék az autóipar szerelmeseinek, akik az optimális biztonságot, kényelmet és teljesítményt keresik.

A neves Sparco gyártó által tervezett rögzítőkeretek szakértelemmel készültek, hogy zökkenőmentesen illeszkedjenek a versenyüléshez.

Ami a biztonságot illeti, a Sparco FIA által jóváhagyott rögzítőkeretek kivételes stabilitást és merevséget biztosítanak, biztosítva, hogy az ülés biztonságosan a helyén maradjon intenzív vezetési manőverek során.

A kiváló minőségű anyagokból készült vázak megfelelnek a Nemzetközi Autószövetség (FIA) szigorú szabványainak, így ideálisak professzionális versenyzők és szenvedélyes motorsport-rajongók számára.

Az oldalsó rögzítőkereteket kifejezetten az ergonomikus kialakításáról és kiváló kényelméről híres Sparco versenyülés kiegészítésére tervezték.

Ezeknek a rögzítőkereteknek a használatával optimalizálhatja az üléspozíciót, így személyre szabottabb vezetési élményt nyújt.

Legyen szó éles kanyarokról a pályán, vagy hosszú utakra indul az úton, a Sparco FIA által jóváhagyott Ötvözött Alumínium Versenyülés Konzol biztosítja a tökéletes egyensúlyt a kényelem és az irányítás között.

A Sparco FIA által jóváhagyott rögzítőkeretekkel a telepítés gyerekjáték.

A precízen megtervezett keretek zökkenőmentesen illeszkednek a versenyülés oldalsó rögzítéséhez, biztonságos és problémamentes rögzítési folyamatot kínálva.

A mellékelt hardverrel és az egyértelmű utasításokkal pillanatok alatt felszerelheti üléseit, és magabiztosan indulhat az útra.

A Sparco FIA által jóváhagyott rögzítőkeretek nemcsak kivételes funkcionalitást biztosítanak, hanem letisztult és stílusos kialakítást is mutatnak.

Legyen szó professzionális versenyzőről, aki javítani kívánja köridejét, vagy az autóipar rajongója, aki nagyobb vezetési élményre vágyik, a Sparco FIA által jóváhagyott oldalra szerelhető ülések rögzítőkeretei (termékszám: 004903) a tökéletes választás.

Kiemelkedő biztonsági jellemzőikkel, a Sparco versenyüléssel való zökkenőmentes kompatibilitásukkal, a könnyed beszerelési folyamattal és a tetszetős kialakításukkal.

Ezek a rögzítő konzolok tökéletes kiegészítők ahhoz, hogy vezetési teljesítményét új magasságokba emeljék.

Ezek a tartók szükségesek az ülés rögzítéséhez, hogy megfeleljenek az FIA 8862-2009 szabványnak.

Ez a versenyülés megfelel a homológ előírásoknak.

Ezek a 6 mm vastag, eloxált ötvözet oldalsó rögzítők többszörösen fúrtak (több mint 25 pozíció, maximális hossz 415 mm), hogy sok beállítási lehetőséget biztosítsanak, lehetővé téve az ülés legmegfelelőbb pozícióba helyezését.

Illik a Sparco, OMP, Cobra és Sabelt oldalra szerelt üléseihez.

Méret: 415 mm hosszú

290 mm magasság

25 különböző ülés pozíció beállítási lehetőség.

M8-as csavarral felfogadható.

De még több terméket itt talál: Ülés Konzol

1./2.kép  004903  Ezüst

További információk

Tömeg 2,1 kg

Érdekelhetnek még…