Vastag Acél Versenyülés Konzol

68,58  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Ülés konzol, acél anyagból, kiváló minőségben

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Vastag Acél Versenyülés Konzol.

Bemutatjuk a Sparco FIA által jóváhagyott Sparco Vastag Acél Versenyülés Konzol -t oldalra rögzíthető ülésekhez (termékszám: 004901NR), amely a tökéletes oldalsó ülés-tartozék az autóipar szerelmeseinek, akik az optimális biztonságot, kényelmet és teljesítményt keresik.

A neves Sparco gyártó által tervezett rögzítőkeretek szakértelemmel készültek, hogy zökkenőmentesen illeszkedjenek a versenyüléshez.

Ami a biztonságot illeti, a Sparco FIA által jóváhagyott rögzítőkeretek kivételes stabilitást és merevséget biztosítanak, biztosítva, hogy az ülés biztonságosan a helyén maradjon intenzív vezetési manőverek során.

A kiváló minőségű anyagokból készült vázak megfelelnek a Nemzetközi Autószövetség (FIA) szigorú szabványainak.

Így ideálisak professzionális versenyzők és szenvedélyes motorsport-rajongók számára.

Az oldalsó rögzítőkereteket kifejezetten az ergonomikus kialakításáról és kiváló kényelméről híres Sparco versenyülés kiegészítésére tervezték.

Ezeknek a rögzítőkereteknek a használatával optimalizálhatja az üléspozíciót, így személyre szabottabb vezetési élményt nyújt.

Legyen szó éles kanyarokról a pályán, vagy hosszú utakra indul az úton, a Sparco FIA által jóváhagyott rögzítőkeretei biztosítják a tökéletes egyensúlyt a kényelem és az irányítás között.

A Sparco FIA által jóváhagyott rögzítőkeretekkel a telepítés gyerekjáték.

A precízen megtervezett keretek zökkenőmentesen illeszkednek a versenyülés oldalsó rögzítéséhez, biztonságos és problémamentes rögzítési folyamatot kínálva.

A mellékelt hardverrel és az egyértelmű utasításokkal pillanatok alatt felszerelheti üléseit, és magabiztosan indulhat az útra.

A Sparco Vastag Acél Versenyülés Konzol FIA által jóváhagyott rögzítőkeretek nemcsak kivételes funkcionalitást, hanem letisztult és stílusos kialakítást is biztosítanak.

Legyen szó professzionális versenyzőről, aki javítani kívánja köridejét, vagy az autóipar rajongója, aki nagyobb vezetési élményre vágyik, a Sparco FIA által jóváhagyott oldalra szerelhető ülések rögzítőkeretei (termékszám: 004901NR) a tökéletes választás.

Kiemelkedő biztonsági jellemzőikkel, a Sparco versenyüléssel való zökkenőmentes kompatibilitásukkal, a könnyed beszerelési folyamattal és a tetszetős kialakításukkal.

Ezek a rögzítő konzolok tökéletes kiegészítők ahhoz, hogy vezetési teljesítményét új magasságokba emeljék.

Ezek a Sparco acél oldalsó tartók  L maximális mérete 360 mm, valamint több fúrásúak, hogy sok beállítási lehetőséget biztosítsanak, lehetővé téve az ülés legmegfelelőbb pozícióba helyezését.

Nagy ellen állóképességű, rendkívül erős, 3 mm vastag acélból készülnek, és alkalmasak oldalra szerelt ülésekhez, mint például a Sparco, OMP, Cobra, Sabelt vagy bármely más márka, 290 mm-es csavarluktávolsággal.

Hosszabb, mint a szabványos Sparco ülésoldali rögzítések.

290 mm-es csavartávolságú oldalra szerelhető ülésekhez illeszkedik.

Fekete por szórt korrózióálló felület a professzionális felület fenntartása érdekében.

Magas minőségű acél anyagból készült és masszív.

Méret: Hosszanti tengelytáv 290 mm

Vastagság: 3 mm

De még több terméket itt talál: Ülés Konzol

1./2.kép  004901NR  Fekete

További információk

Tömeg 2,1 kg

Érdekelhetnek még…