Három részes Acél Versenyülés Konzol

140,97  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Univerzális ülés konzol, minden üléshez használható, az összes ülés típushoz

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Versenyülés Konzol 2.

Bemutatjuk a Sparco FIA által jóváhagyott Sparco Három részes Acél Versenyülés Konzol -t oldalra rögzíthető ülésekhez (termékszám: 00492LAT), amely a tökéletes oldalsó ülés-tartozék az autóipar szerelmeseinek, akik az optimális biztonságot, kényelmet és teljesítményt keresik.

A neves Sparco gyártó által tervezett rögzítőkeretek szakértelemmel készültek, hogy zökkenőmentesen illeszkedjenek a versenyüléshez.

Ami a biztonságot illeti, a Sparco FIA által jóváhagyott rögzítőkeretek kivételes stabilitást és merevséget biztosítanak, biztosítva, hogy az ülés biztonságosan a helyén maradjon intenzív vezetési manőverek során.

A kiváló minőségű anyagokból készült vázak megfelelnek a Nemzetközi Autószövetség (FIA) szigorú szabványainak.

Így ideálisak professzionális versenyzők és szenvedélyes motorsport-rajongók számára.

Az oldalsó rögzítőkereteket kifejezetten az ergonomikus kialakításáról és kiváló kényelméről híres Sparco versenyülés kiegészítésére tervezték.

Ezeknek a rögzítőkereteknek a használatával optimalizálhatja az üléspozíciót, így személyre szabottabb vezetési élményt nyújt.

Legyen szó éles kanyarokról a pályán, vagy hosszú utakra indul az úton, a Sparco FIA által jóváhagyott rögzítőkeretei biztosítják a tökéletes egyensúlyt a kényelem és az irányítás között.

A Sparco FIA által jóváhagyott rögzítőkeretekkel a telepítés gyerekjáték.

A precízen megtervezett keretek zökkenőmentesen illeszkednek a versenyülés oldalsó rögzítéséhez, biztonságos és problémamentes rögzítési folyamatot kínálva.

A mellékelt hardverrel és az egyértelmű utasításokkal pillanatok alatt felszerelheti üléseit, és magabiztosan indulhat az útra.

A Sparco Három részes Acél Versenyülés Konzol FIA által jóváhagyott rögzítőkeretek nemcsak kivételes funkcionalitást, hanem letisztult és stílusos kialakítást is biztosítanak.

Legyen szó professzionális versenyzőről, aki javítani kívánja köridejét, vagy az autóipar rajongója, aki nagyobb vezetési élményre vágyik, a Sparco FIA által jóváhagyott oldalra szerelhető ülések rögzítőkeretei (termékszám: 00492LAT) a tökéletes választás.

Kiemelkedő biztonsági jellemzőikkel, a Sparco versenyüléssel való zökkenőmentes kompatibilitásukkal, a könnyed beszerelési folyamattal és a tetszetős kialakításukkal.

Ezek a rögzítő konzolok tökéletes kiegészítők ahhoz, hogy vezetési teljesítményét új magasságokba emeljék.

A Sparco acél oldalsó szerelőkeretei 580 mm hosszúak, külön állítható oldalelemekkel, amelyek maximális állíthatóságot biztosítanak.

Megfelelnek az FIA előírásainak, és a többszörösen fúrt szerelvény garantálja a megfelelő vezetési pozíciót, miközben biztosítja a biztonságot és a felhasználóbarátságot.

Alkalmas minden Sparco verseny- és nagy teljesítményű közúti üléshez, valamint OMP, Cobra és Sabelt ülésekhez.

Rögzítési furatok széles választéka a tökéletes üléspozíció eléréséhez.

Fekete por szórt korrózióálló felület a professzionális felület fenntartása érdekében.

Rozsdamentes anyagból és állítható a szélesség és a magasság.

L formájú kialakítás.

22 különböző ülés pozíció beállítási lehetőség.

De még több terméket itt talál: Ülés Konzol

1./2.kép  00492LAT  Fekete

További információk

Tömeg 2,1 kg

Érdekelhetnek még…