Biztonsági Öv Alátét

5,08  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Alátét öv rögzítéséhez, ebbe lehet befogatni az öv anyát

A Sparco Biztonsági Öv Alátét Biztonsági Öv Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Öv Alátét -et a homológ biztonsági övekhez szükséges kiegészítőt.

A 04502 termékszámú Sparco erősítő rögzítőlemez a hevederrendszerek nélkülözhetetlen tartozéka, amelyet arra terveztek, hogy kivételes megerősítést és biztonságot nyújtson önnek.

A nagy teljesítményű autóipari termékek megbízható gyártójaként a Sparco ezt a rögzítőlapot precízen és szakértelemmel készítette el, biztosítva, hogy megfeleljen a legmagasabb minőségi és funkcionalitási követelményeknek.

A Sparco megerősítő rögzítőlap legfontosabb jellemzője a hegeszthető kialakítás.

Ez lehetővé teszi a lemez biztonságos hegesztését a burkolathoz, ami erős és megbízható csatlakozást biztosít.

A rögzítőlemeznek a burkolathoz való hegesztésével biztosítja és jelentősen megnöveli hevederrendszerének szilárdságát és stabilitását, optimális teljesítményt biztosítva az agresszív vezetési manőverek során.

A Sparco erősítő rögzítőlemez másik figyelemre méltó jellemzője a biztonsági öv anyaeleme.

Ez a rögzítőlap külön helyet biztosít, ahol a biztonsági öv anyáját kényelmesen elhelyezheti, lehetővé téve a hevederrendszer egyszerű felszerelését és integrálását.

Ezzel az átgondolt kialakítással a Sparco gondoskodik arról, hogy a biztonság továbbra is elsődleges prioritás maradjon, megbízható rögzítési pontot biztosítva a biztonsági öv alkatrészeinek.

A Sparco Biztonsági Öv Alátét 7/16-os menettel rendelkezik, így kompatibilis a biztonsági hevederek széles skálájával.

Ez a szabványos menetméret biztosítja a zökkenőmentes integrációt a különféle rendszerekkel, rugalmasságot és kényelmet biztosítva a telepítés során.

A 8 cm x 5 cm méretű rögzítőlap tökéletes egyensúlyt teremt a kompaktság és a hatékonyság között.

Kompakt mérete lehetővé teszi az kasztniba való könnyű beilleszthetőséget anélkül, hogy szükségtelen tömeget adna hozzá, vagy megzavarná az általános ülésélményt.

A Sparco precíziós tervezés iránti elkötelezettsége garantálja, hogy a méretek úgy vannak optimalizálva, hogy ideális illeszkedést biztosítsanak a legtöbb biztonsági öv konfigurációhoz.

A kiváló minőségű anyagokból készült Sparco erősítő rögzítőlemez kivételes tartósságot és hosszú élettartamot mutat.

Úgy tervezték, hogy ellenálljon a motorsport megerőltető körülményeinek, és teljes élettartama során megbízható teljesítményt biztosítson.

A Sparco minőség iránti elkötelezettsége biztosítja, hogy termékei következetesen megfeleljenek a professzionális sofőrök és az autók iránt érdeklődők elvárásainak.

Összefoglalva, a 04502 termékszámú Sparco Öv Alátét nélkülözhetetlen tartozék a hevederrendszerekhez.

A hegeszthető kialakítással, a biztonsági öv anyaelemével, a szabványos 7/16-os menettel és a 8 cm x 5 cm-es kompakt méretekkel ez a rögzítőlap megbízható és sokoldalú megoldást kínál a hevederrendszer rögzítéséhez.

A biztonságot és a teljesítményt helyezze előtérbe a Sparco rögzítőlappal, amely bizonyítja a Sparco elkötelezettségét a hevedertartozékok kiválósága iránt.

A kasznira hegesztve kell feltenni.

Ebbe lehet belefogatni az öv anyát.

Menet: 7/16

Méret: 8 cm x 5 cm

De még több terméket itt talál: Biztonsági Öv Kiegészítők

1./2.kép  04502

További információk

Tömeg 0,5 kg

Érdekelhetnek még…