P310

290,83  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Verseny kormány, lapos, átmérő: 310 mm , mélysége: 0 mm, markolat átmérő: 35/28 mm

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco P310 Versenykormány.

Bemutatjuk a Sparco P310 Versenykormány -t ezáltal engedd szabadjára az erőt és a pontosságot a pályán.

A Sparco P310, termékszáma 015P310F2SN, egy csúcskategóriás versenykormány, amelyet kifejezetten pályaversenyekhez és formula autókhoz terveztek.

A nagy teljesítményű autóipari termékek megbízható gyártójaként a Sparco a legnagyobb pontossággal és a részletekre való odafigyeléssel tervezte meg, biztosítva, hogy megfeleljen a professzionális pilóták és a versenyzés szerelmeseinek igényeinek.

Legfontosabb jellemzője a páratlan teljesítmény a pályán.

Speciális kialakításával és felépítésével ez a kormánykerék úgy készült, hogy megfeleljen a nagy sebességű versenyzés szigorú követelményeinek.

Akár a versenypályát hódítja meg, akár a kihívásokkal teli pályákon navigál, minden kanyarban optimális irányítást, reakciókészséget és pontosságot biztosít.

Úgy tervezték, hogy illeszkedjen az összes szabványos Momo, OMP és Sparco típusú boss készlethez, sokoldalúságot és kompatibilitást biztosítva a járműmodellek széles skálájával.

A Sparco kényelem és könnyű beszerelés iránti elkötelezettsége biztosítja, hogy ezt a kormánykereket problémamentesen, zökkenőmentesen beépíthesse a versenybeállításokba.

A középső furattal és 6 csavaros kialakítással biztonságos és erős csatlakozást kínál a kormányoszlophoz.

Ez a kialakítás növeli a kormánykerék általános stabilitását és merevségét, lehetővé téve a precíz és magabiztos kormányzást a nagy teljesítményű vezetés során.

A Sparco biztonság és megbízhatóság iránti elkötelezettsége a P310 konstrukciójának minden aspektusában tükröződik.

A kiváló minőségű velúr anyagból készült így kivételes kényelmet és tapadást kínál a hosszabb versenyeken.

A velúr anyaga fényűző érzést biztosít, miközben biztosítja az optimális irányítást és minimálisra csökkenti a vezető fáradtságát.

A Sparco anyagválasztása bizonyítja elkötelezettségét amellett, hogy a lehető legjobb vezetési élményt nyújtsa a versenyzés szerelmeseinek.

A 6×70 mm-es furateloszlásnak köszönhetően kompatibilis a motorsportban általánosan használt kiegészítőkkel és tartozékokkal.

Ez lehetővé teszi, hogy saját preferenciáinak és versenystílusának megfelelően személyre szabja a kormánykerék beállítását, tovább javítva általános teljesítményét a pályán.

Az átmérője 310 mm, ami egyensúlyt teremt a manőverezőképesség és a funkcionalitás között.

Ez az átmérő gyors és precíz kormányzást tesz lehetővé, miközben elegendő erőt biztosít a magabiztos vezetéshez szűk kanyarokban és nagy sebességű egyenesekben.

Ezenkívül a 35/28 mm-es markolatátmérő kényelmes és ergonomikus fogást biztosít a különböző kézmérettel rendelkező vezetők számára.

Összefoglalva, a 015P310F2SN termékszámú P310 Versenykormány a tökéletes választás a pályaversenyzés és a formula autók szerelmesei számára.

Kivételes teljesítményével, kompatibilitásával a különböző támasztókészletekkel, középső furattal és 6 csavaros kialakítással, velúr anyagával, sokoldalú furatelosztásával és optimális méreteivel páratlan irányíthatóságot, kényelmet és pontosságot biztosít a pályán.

A Sparco kormánykerék 310 mm átmérőjű, 3 küllős lapos kormánykerék fekete velúrral díszítve, anatómiai kialakítással és Sparco logóval.

Lapos felső és alsó kialakítású, és 2 kerékrögzítő gombbal rendelkezik, amelyek ideálisak sebességváltókhoz, italrendszerekhez vagy köridőmérő szerkezetekhez.

Középső lyukkal és 6 csavaros kialakítás.

Velúr anyag felhasználásával készült.

Lyuk kiosztás: 6×70 mm.

Felhasználási terület: Formula, Pálya

Átmérő: 310 mm

Mélysége: 0 mm

Markolat átmérő: 35/28 mm

De több terméket még itt talál: Versenykormány

1./2.kép  015P310F2SN  Fekete

További információk

Tömeg 2,1 kg

Érdekelhetnek még…