R368

297,18  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Verseny és Off-Road kormány, 6 csavaros, átmérő: 380 mm , mélysége: 65 mm, markolat átmérő: 32/30 mm

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco R368 Versenykormány.

Bemutatjuk a Sparco R368 Versenykormány -t ezáltal engedd szabadjára az erőt és a pontosságot a pályán.

A Sparco R368, termékszáma 015R368MSN, egy csúcskategóriás versenykormány, amelyet kifejezetten rally valamint off road versenyekhez terveztek akár kamionokhoz is.

A nagy teljesítményű autóipari termékek megbízható gyártójaként a Sparco a legnagyobb pontossággal és a részletekre való odafigyeléssel tervezte meg, biztosítva, hogy megfeleljen a professzionális pilóták és a versenyzés szerelmeseinek igényeinek.

Legfontosabb jellemzője a páratlan teljesítmény a pályán.

Speciális kialakításával és felépítésével ez a kormánykerék úgy készült, hogy megfeleljen a nagy sebességű versenyzés szigorú követelményeinek.

Akár a versenypályát hódítja meg, akár a kihívásokkal teli rally pályákon navigál, minden kanyarban optimális irányítást, reakciókészséget és pontosságot biztosít.

Úgy tervezték, hogy illeszkedjen az összes szabványos Momo, OMP és Sparco típusú boss készlethez, sokoldalúságot és kompatibilitást biztosítva a járműmodellek széles skálájával.

A Sparco kényelem és könnyű beszerelés iránti elkötelezettsége biztosítja, hogy ezt a kormánykereket problémamentesen, zökkenőmentesen beépíthesse a versenybeállításokba.

A középső furattal és 6 csavaros kialakítással biztonságos és erős csatlakozást kínál a kormányoszlophoz.

Ez a kialakítás növeli a kormánykerék általános stabilitását és merevségét, lehetővé téve a precíz és magabiztos kormányzást a nagy teljesítményű vezetés során.

A Sparco biztonság és megbízhatóság iránti elkötelezettsége a R368 konstrukciójának minden aspektusában tükröződik.

A kiváló minőségű velúr anyagból készült így kivételes kényelmet és tapadást kínál a hosszabb versenyeken.

A velúr anyaga fényűző érzést biztosít, miközben biztosítja az optimális irányítást és minimálisra csökkenti a vezető fáradtságát.

A Sparco anyagválasztása bizonyítja elkötelezettségét amellett, hogy a lehető legjobb vezetési élményt nyújtsa a versenyzés szerelmeseinek.

A 6×70 mm-es furateloszlásnak köszönhetően kompatibilis a motorsportban általánosan használt kiegészítőkkel és tartozékokkal.

Ez lehetővé teszi, hogy saját preferenciáinak és versenystílusának megfelelően személyre szabja a kormánykerék beállítását, tovább javítva általános teljesítményét a pályán.

Az átmérője 380 mm, ami egyensúlyt teremt a manőverezőképesség és a funkcionalitás között.

Ez az átmérő gyors és precíz kormányzást tesz lehetővé, miközben elegendő erőt biztosít a magabiztos vezetéshez szűk kanyarokban és nagy sebességű egyenesekben.

Ezenkívül a 32/30 mm-es markolatátmérő kényelmes és ergonomikus fogást biztosít a különböző kézmérettel rendelkező vezetők számára.

Összefoglalva, a 015R368MSN  termékszámú P368 Versenykormány a tökéletes választás az off road és a rally autók és a kamiont használók szerelmesei számára.

Kivételes teljesítményével, kompatibilitásával a különböző támasztókészletekkel, középső furattal és 6 csavaros kialakítással, velúr anyagával, sokoldalú furatelosztásával és optimális méreteivel páratlan irányíthatóságot, kényelmet és pontosságot biztosít a pályán.

A Sparco R368 kormánykerék 380 mm átmérőjű, 3 küllős lapos kormánykerék fekete velúrral díszítve, Sparco logóval.

Középső lyukkal és 6 csavaros kialakítás.

Velúr anyag felhasználásával készült.

Kifejezetten Off road használatra optimalizált.

Az ár tartalmazza a kétféle kürt borítást.

Felhasználási terület: Rally, Off road, Kamion

Lyuk kiosztás: 6×70 mm.

Átmérő: 380 mm

Mélység: 65 mm

Markolat átmérő: 32/30 mm

De több terméket még itt talál: Versenykormány

1./2.kép  015R368MSN  Fekete

További információk

Tömeg 2,1 kg

Érdekelhetnek még…