R375

297,18  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Verseny kormány, középső lyukkal, 6 csavaros, átmérő: 350 mm , mélysége: 36 mm, markolat átmérő: 32/29 mm

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco R375 Versenykormány.

Bemutatkozik a Sparco R375 Versenykormány ezáltal engedd szabadjára az erőt és a pontosságot a pályán.

A Sparco R375, termékszáma 015R375PSN, egy csúcskategóriás versenykormány, amelyet kifejezetten szalonversenyekhez és raliautókhoz terveztek.

A nagy teljesítményű autóipari termékek megbízható gyártójaként a Sparco a legnagyobb pontossággal és a részletekre való odafigyeléssel tervezte meg, biztosítva, hogy megfeleljen a professzionális pilóták és a versenyzés szerelmeseinek igényeinek.

Legfontosabb jellemzője a páratlan teljesítmény a pályán.

Speciális kialakításával és felépítésével ez a kormánykerék úgy készült, hogy megfeleljen a nagy sebességű versenyzés szigorú követelményeinek.

Akár a versenypályát hódítja meg, akár a kihívásokkal teli rally pályákon navigál, minden kanyarban optimális irányítást, reakciókészséget és pontosságot biztosít.

Úgy tervezték, hogy illeszkedjen az összes szabványos Momo, OMP és Sparco típusú boss készlethez, sokoldalúságot és kompatibilitást biztosítva a járműmodellek széles skálájával.

A Sparco kényelem és könnyű beszerelés iránti elkötelezettsége biztosítja, hogy ezt a kormánykereket problémamentesen, zökkenőmentesen beépíthesse a versenybeállításokba.

A középső furattal és 6 csavaros kialakítással biztonságos és erős csatlakozást kínál a kormányoszlophoz.

Ez a kialakítás növeli a kormánykerék általános stabilitását és merevségét, lehetővé téve a precíz és magabiztos kormányzást a nagy teljesítményű vezetés során.

A Sparco biztonság és megbízhatóság iránti elkötelezettsége a R375 konstrukciójának minden aspektusában tükröződik.

A kiváló minőségű velúr anyagból készült így kivételes kényelmet és tapadást kínál a hosszabb versenyeken.

A velúr anyaga fényűző érzést biztosít, miközben biztosítja az optimális irányítást és minimálisra csökkenti a vezető fáradtságát.

A Sparco anyagválasztása bizonyítja elkötelezettségét amellett, hogy a lehető legjobb vezetési élményt nyújtsa a versenyzés szerelmeseinek.

A 6×70 mm-es furateloszlásnak köszönhetően kompatibilis a motorsportban általánosan használt kiegészítőkkel és tartozékokkal.

Ez lehetővé teszi, hogy saját preferenciáinak és versenystílusának megfelelően személyre szabja a kormánykerék beállítását, tovább javítva általános teljesítményét a pályán.

Az átmérője 350 mm, ami egyensúlyt teremt a manőverezőképesség és a funkcionalitás között.

Ez az átmérő gyors és precíz kormányzást tesz lehetővé, miközben elegendő erőt biztosít a magabiztos vezetéshez szűk kanyarokban és nagy sebességű egyenesekben.

Ezenkívül a 32/29 mm-es markolatátmérő kényelmes és ergonomikus fogást biztosít a különböző kézmérettel rendelkező vezetők számára.

Összefoglalva, a 015R375PSN termékszámú R375 Versenykormány a tökéletes választás a szalonversenyzés és a rally autók szerelmesei számára.

Kivételes teljesítményével, kompatibilitásával a különböző támasztókészletekkel, középső furattal és 6 csavaros kialakítással, velúr anyagával, sokoldalú furatelosztásával és optimális méreteivel páratlan irányíthatóságot, kényelmet és pontosságot biztosít a pályán.

A Sparco 375 kormánykerék egy 350 mm átmérőjű, 3 küllős, lapos aljú kormánykerék fekete velúrral díszítve, Sparco logóval.

Középső lyukkal és 6 csavaros kialakítás.

Velúr anyag felhasználásával készült.

Az ár tartalmazza a kétféle kürt borítást.

Felhasználási terület: Rally, Saloon

Lyuk kiosztás: 6×70 mm.

Átmérő: 350 mm

Mélység: 36 mm

Markolat átmérő: 32/29 mm

De több terméket még itt talál: Versenykormány

1./2.kép  015R375PSN  Fekete

További információk

Tömeg 2,1 kg

Érdekelhetnek még…