Circuit II Qrt 🔥

687,07  Ár az ÁFA-t tartalmazza

FIA 8855-1999 Homológ, fejkeretes, üvegszálas, nagyobb méretű ülés, az új QRT technológiával frissítve a Circuit a Touring és a Rally autóversenyek egyik legelterjedtebb ülése, Felhasználási terület: Rally, Pálya

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Circuit II Qrt 🔥 FIA 8855-1999 Homológ Versenyülés.

Bemutatjuk a Sparco Circuit II Qrt 🔥 -t homológ versenyülést.

Olaszországban a Sparco által tervezett és kifejlesztett QRT technológia célja a világ legkönnyebb üvegszálas kereteinek létrehozása és a jövő sportüléseinek jellemzőinek meghatározása.

Ezzel a technológiával a Sparco új szabványokat állít fel az ülés teljesítményére ezáltal csökkentve az egységek tömegét 30% -kal az előző ülésekhez képest.

Ez lehetővé teszi, hogy az üvegszálas sportüléseken soha nem látott mechanikai szilárdság / tömegarány álljon rendelkezésre.

A Circuit Qrt  és a valamivel nagyobb Circuit II Qrt 🔥 versenyülések a Sparco QRT (Quick Resin Technology) eljárásával készültek, amely a korábbi Circuit modellekhez képest 3,85 kg-mal csökkentette a súlyt.

A fejvédelem integrált a nagyobb biztonság érdekében oldalirányú ütközések esetén.

QRT gyártási folyamat a sokkal könnyebb ülésért, a biztonság és a merevség kompromisszumok nélkül.

Beépített fejvédelem a jelentősen megnövelt biztonság érdekében oldalsó ütközések esetén.

A stratégiai területeken található csúszásmentes anyag csökkenti a test mozgását a nagyobb kényelem és biztonság érdekében.

Szabványos méretben (Circuit) és nagy méretben (Circuit II) kapható, hogy a meghajtók szélesebb körét fogadja el.

A Circuit és Circuit II legújabb verziója 30%-os súlymegtakarítást kínál az előző modellhez képest, miközben továbbra is merev és erős marad.

Ez a forradalmi QRT gyártási eljárásnak köszönhető, amely lehetővé teszi, hogy az ülés szénszálas tömegű legyen, de kedvezőbb árban.

Az alappárnán és a vállakon csúszásmentes anyagot használnak a testtartás növelése érdekében, az alacsony profilú, egyrészes párna pedig nagyobb biztonságot nyújt azáltal, hogy a lábakat az üléshéjon belül tartja.

Az ülés kompatibilis az összes FHR és hibrid eszközzel, és a hevedernyílások lehetővé teszik az összes heveder konfigurációval való használatát.

FIA 8855-1999 jóváhagyva.

Az M-8 oldalsó rögzítő 290 mm-es távolsággal rögzítve.

Méret: 7.kép

Héj súly: 7,200 g

Komplett súly: 9,600 g

Méret: L

De több terméket még itt talál: Homológ Ülés

1./2.kép  008011RNR  Fekete

További információk

Tömeg 20,1 kg

Érdekelhetnek még…