Előkábelezett Levehető Kormányagy

508,00  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Levehető kormányagy, utcai autókba, csak a megfelelő Sparco kormányokhoz, CNC gépekkel acélból kimarva, fekete eloxált és narancssárga

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Előkábelezett Levehető Kormányagy Versenykormány Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Előkábelezett Levehető Kormányagy -t, a tökéletes kormánykerék-tartozékot, amelyet a kényelem, a funkcionalitás és a biztonság fokozására terveztek.

A Sparco, a motorsport-ipar megbízható márkája által gyártott, 015R98EL termékszámú termék aprólékosan kidolgozott, hogy megfeleljen a legmagasabb szintű teljesítmény és megbízhatóság követelményeinek.

Az előhuzalozott gyors kioldó kábelköteg ezüst forrasztási csatlakozásokkal rendelkezik, amely a Forma 1 technológiából származó LEMO csatlakozókat használja.

Ez a fejlett vezetékrendszer biztonságos és megbízható elektromos csatlakozásokat biztosít, garantálva az optimális teljesítményt és minimálisra csökkenti az esetleges jelveszteséget.

A Sparco minőség és innováció iránti elkötelezettsége ennek a terméknek minden aspektusában megmutatkozik.

A CNC megmunkálású repülőgép-alumíniumból készült, előre huzalozott gyors kioldó ötvözi a könnyű szerkezetet a kivételes tartóssággal.

A repülőgép-minőségű alumínium használata nemcsak szilárdságot és megbízhatóságot biztosít, hanem egy csipetnyi eleganciát is ad a kormánykerék beállításához.

A kemény eloxálási eljárás tovább növeli a termék kopással, korrózióval és fakulással szembeni ellenálló képességét.

Így biztosítva, hogy ellenálljon a versenyzés és a mindennapi használat keménységének.

Az egyszerű telepítés érdekében az előhuzalozott gyors kioldó 6×70 mm-es távolságra előre fúrt lyukakat tartalmaz.

Ez lehetővé teszi a zökkenőmentes felszerelést a kompatibilis kormánykerékagyakra, biztonságos és vibrációmentes csatlakozást biztosítva.

Az Előkábelezett Levehető Kormányagy precíz tervezése biztosítja, hogy hibátlanul illeszkedjen, kiküszöbölve a nem kívánt játékot vagy mozgást a vezetés során.

Úgy tervezték, hogy egy 6 x 70 mm-es csavaros PCD-vel egy járműspecifikus kormányagyhoz rögzítse, és olyan márkák 6 csavaros kerekéhez illeszkedik, mint a Sparco, Momo, OMP, Sabelt, Motacorsa, Mountney M sorozat, Simoni Racing és Reverie.

A funkcionális jellemzői mellett a Sparco előrehuzalozott gyors kioldó megfelel és FIA-kompatibilisnek, és kifejezetten megfelel a J melléklet követelményeinek.

Ez a megfelelőség azt jelzi, hogy a gyors kioldó megfelel a Nemzetközi Autószövetség (FIA) által meghatározott legmagasabb biztonsági előírásoknak. ), biztosítva a nyugalmát a pályán.

A Sparco kormányagy gyors kioldó tökéletes kiegészítő a motorsport szerelmeseinek, akik a kényelmet, a funkcionalitást és a biztonságot helyezik előtérbe.

Fejlett vezetékrendszere, CNC megmunkálású alumínium konstrukciója és FIA-megfelelősége megbízható és nagy teljesítményű kiegészítőt biztosít a kormánykeréknek.

Növelje vezetési élményét, és élvezze a zökkenőmentes telepítés és a nyugalom előnyeit a Sparco levehető kormányagyával.

Összefoglalva, a Sparco kormányagy gyors kioldó a fejlett technológiát, a precíziós tervezést és a kiváló anyagokat ötvözi, hogy kivételes kormánytartozékot biztosítson.

Ezüst forrasztóhuzalos kábelkötegével, CNC megmunkálású repülőgép-alumínium konstrukciójával, kemény eloxálásával és FIA-megfelelőségével ez a gyors kioldó biztosítja a megbízható csatlakozásokat, a tartósságot és a biztonságot.

Frissítse a kormánykerék beállításait a Sparco levehető kormányagy vezetékes gyors kioldóval, és tapasztalja meg a kényelmet és a teljesítményt.

Master spline garantálja a tökéletes igazítást minden alkalommal.

De több terméket még itt talál: Kormányagy

1./2.kép  015R98EL

További információk

Tömeg 2,1 kg

Érdekelhetnek még…