Versenykormány Adapter

110,49  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Kormány adapter, a megfelelő Sparco kormány kiegészítője, utcai kormányhoz, 2 színben

A Sparco Versenykormány Adapter Versenykormány Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Versenykormány Adapter -t, amelyek tökéletes kiegészítő az utcai kormánykerék beállításához.

A Sparco által tervezett és gyártott motorsport-felszerelések megbízható neve, ezek a távtartók további 50 mm-es hatótávolságot biztosítanak, lehetővé téve, hogy közelebb vigye a kormányt a vezetőhöz a kényelmesebb és ergonomikusabb vezetési élmény érdekében.

A Sparco eloxált kormánykerék távtartói kiváló minőségű eloxált alumíniumból készültek, biztosítva a tartósságot és a kormánykerékhez illő elegáns megjelenést.

Az eloxált felület nemcsak stílust ad, hanem fokozott korrózióállóságot is biztosít, így biztosítva a hosszú távú teljesítményt.

Kifejezetten úgy tervezték, hogy kompatibilisek legyenek a hozzáillő Sparco utcai kormánykerékkel, zökkenőmentes integrációt és összefüggő megjelenést biztosítva.

Akár fejleszti jelenlegi versenykormányát, akár újat alakít ki, ezek a távtartók tökéletes kiegészítői a vezetési kényelem és az irányíthatóság javításának.

A Sparco eloxált kormánykerék távtartóival a telepítés gyerekjáték.

A csomag hat csavart tartalmaz, amelyek biztonságosan rögzítik a távtartókat a kormánykerékhez.

Ezáltal biztosítva a stabil és megbízható csatlakozást.

Pontos illeszkedésükkel és könnyen követhető utasításaikkal gyorsan és könnyedén felszerelheti a távtartókat, így pillanatok alatt visszatérhet az útra.

A Sparco eloxált kormánykerék távtartók két változatban kaphatók, így kiválaszthatja az igényeinek és preferenciáinak leginkább megfelelőt.

Ezek a távtartók rugalmasságot kínálnak a kormánykerék hatótávolságának beállításában, hogy elérje a kívánt vezetési pozíciót.

Ezek a Versenykormány Adapter -ek nemcsak ergonómiai előnyöket biztosítanak, hanem stílusossá és személyre szabottabbá is teszik a kormánykerék beállítását.

Az eloxált alumínium konstrukció és a precíziós tervezés olyan kiváló minőségű terméket biztosít, amely megfelel a mindennapi vezetés követelményeinek.

Fokozza vezetési élményét a Sparco eloxált kormánykerék távtartóival.

Élvezze az általuk nyújtott jobb hatótávolságot és kényelmet, lehetővé téve, hogy megtalálja az optimális vezetési pozíciót.

A jobb irányíthatóság és manőverezhetőség érdekében.

Bízzon a Sparco kiváló hírnevében, miközben javítja utcai versenykormánykerekének funkcionalitását és esztétikáját.

Fektessen be a Sparco eloxált kormánykerék távtartóiba még ma, és tapasztalja meg, milyen különbséget jelentenek ezek a vezetési kényelem és irányítás terén.

Válassza ki a preferenciáinak leginkább megfelelő verziót, szerelje be könnyedén, és élvezze a személyre szabott kormánykerék-beállítás előnyeit.

Vezessen magabiztosan és stílusosan a Sparco eloxált kormánykerék távtartóival.

Sparco, OMP és Momo kormányokhoz illeszkedik.

Tartalmaz 6 csavart a kormányhoz vagy a kormánykerékhez való rögzítéshez.

Két változatban elérhető.

Vastagság: 10 mm

De több terméket még itt talál: Kormány Kiegészítők

1./2.kép  01595ANT  Alumínium

3.kép  01595ANR  Fekete

További információk

Tömeg 1 kg
Válassz színt

Alumínium, Fekete

Érdekelhetnek még…