Utcai Levehető Kormányagy

257,81  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Levehető kormányagy, utcai autókba, csak a megfelelő Sparco kormányokhoz, CNC gépekkel acélból kimarva, fekete eloxált és narancssárga

Engedélyezett utánrendelésre

Az Utcai Levehető Kormányagy Sparco Versenykormány Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Utcai Levehető Kormányagy -t, ami gyors kioldóval kényelmes és biztonságos módot kínál az utcai versenykormányok járművére történő felszerelésére.

Alumíniumból készült, CNC mart acél fogazatú maggal rendelkezik.

Ezt a gyors kioldó kormányagyat úgy tervezték, hogy illeszkedjen a hat lyukú kormánykerekekhez ezáltal még egyedibbé varázsolhatja a belső megjelenést.

A rendszer lehetővé teszi a kormánykerék egyszerű eltávolítását és felszerelését, és biztosítja a biztonságos illeszkedést.

Ez a kormányagy beépített állítható tartóval is rendelkezik a kormánykerék dőlésszögének egyszerű beállításához.

A Sparco levehető kormányagy tökéletes választás azok számára, akik biztonságos és egyszerű módot keresnek a nagy teljesítményű kormánykerék felszerelésére.

Ez a kormányagy erős és megbízható, és biztonságosan illeszkedik a kormányhoz.

Könnyen fel- és levehető, és állítható tartóval rendelkezik a kormánykerék dőlésszögének egyszerű beállításához.

A Sparco Utcai Levehető Kormányagy persely CNC-vel megmunkált repüléstechnikai alumíniumból készül, valamint kemény eloxált eljárással a jobb szilárdság és megbízhatóság érdekében.

Úgy tervezték, hogy egy 6 x 70 mm-es csavaros PCD-vel egy járműspecifikus kormányagyhoz rögzítse, és olyan márkák 6 csavaros kerekéhez illeszkedik, mint a Sparco, Momo, OMP, Sabelt, Motacorsa, Mountney M sorozat, Simoni Racing és Reverie.

Szerezze be a Sparco utcai kormányagyat, amely tökéletes módja annak, hogy a különböző típusú versenykormányokat a járművére szereljen.

Levehető kormányagy és utcai autók kormányaihoz való.

CNC gépekkel acélból kimarva.

Fekete eloxált színben.

Univerzális rögzítőrendszer 3 vagy 6 csavaros rögzítés a kormányoszlophoz.

De több terméket még itt talál: Kormányagy

1./2.kép  015R98TU

További információk

Tömeg 2,1 kg

Érdekelhetnek még…