Versenykormány Gyűrű

48,26  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Kormány gyűrű, utcai kormányhoz, a duda köré felszerelhető plusz betét, 1 színben

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Versenykormány Gyűrű Versenykormány Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Versenykormány Gyűrű -t, egy sokoldalú és stílusos kiegészítőt, amelyet az utcai kormánykerék beállítására terveztek.

A Sparco, a motorsport-felszerelések egyik ismert neve által gyártott gyűrű egy extra betétet biztosít, amelyet a kormánykerék dudája köré szerelhetsz, és egy kis testreszabást és személyre szabottságot ad a vezetési élményhez.

A Sparco gyűrű kiváló minőségű eloxált alumínium anyagból készült, amely biztosítja a tartósságot és az elegáns megjelenést.

Az eloxált felület nemcsak javítja a gyűrű korrózióállóságát, hanem finom fényt is ad hozzá, amely kiegészíti a kormánykerék általános esztétikáját.

A Sparco gyűrű felszerelése gyors és egyszerű.

A gyűrűt úgy tervezték, hogy illeszkedjen a versenykormánykerék dudájához, zökkenőmentes integrációt biztosítva, amely javítja az általános megjelenést és érzést.

Pontos illeszkedésének és könnyen követhető utasításainak köszönhetően könnyedén felszerelheti a gyűrűt, és átalakíthatja kormánya megjelenését.

Az eloxált alumínium anyag használata nem csak a tartósságot biztosítja, hanem egy könnyű tartozékot is biztosít, amely nem nehezíti feleslegesen a kormányt.

Ez lehetővé teszi járműve optimális egyensúlyának és teljesítményének megőrzését, miközben továbbra is élvezheti a Sparco gyűrű által kínált további testreszabási lehetőségeket.

Az egy színben kapható Sparco Ringet úgy tervezték, hogy kiegészítse a kormánykerék-kialakítások és stílusok széles skáláját.

Akár az elegáns és modern megjelenést, akár az élénkebb és szemet gyönyörködtető megjelenést részesíti előnyben, ez a gyűrű olyan sokoldalú opciót kínál, amellyel személyre szabhatja kormányát egyéni ízlésének megfelelően.

Esztétikai vonzereje mellett a Sparco Versenykormány Gyűrű úgy készült, hogy ellenálljon a mindennapi vezetés nehézségeinek.

A Sparco a minőség és a teljesítmény iránti elkötelezettségéről híres, és ez a gyűrű sem kivétel.

Biztos lehet benne, hogy olyan termékbe fektet be, amely tartósnak és a rendszeres használat követelményeinek is megfelel.

Fokozza az utcai kormánykerék megjelenését és érzetét a Sparco gyűrű segítségével.

Könnyű szerelhetősége, tartós felépítése és stílusos kialakítása ideális kiegészítővé teszi a vezetési élmény személyre szabásához.

Élvezze a továbbfejlesztett testreszabhatóság, a tartósság és a stílus előnyeit, miközben a vezetési élményt a következő szintre emeli.

Bízzon a Sparco kiváló hírnevében, és fektessen be egy olyan kiegészítőbe, amely tükrözi egyéniségét.

Vezessen magabiztosan és stílusosan a Sparco gyűrűvel.

De több terméket még itt talál: Kormány Kiegészítők

1./2.kép  01599NR  Fekete

További információk

Tömeg 1 kg

Érdekelhetnek még…