A Sparco Szivacsos Vesetámasz Versenyülés Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Szivacsos Vesetámasz -t, amely tökéletes kiegészítő a vezetési élmény fokozásához.

A precízen megalkotott és a Sparco versenyülések nélkülözhetetlen tartozékaiként tervezett háttámla és deréktámla a végső megoldás az ülés személyre szabásához, valamint az optimális támaszték és kényelem eléréséhez.

Az autóipar neves gyártójaként a Sparco ismét bizonyította a minőség és az innováció iránti elkötelezettségét a 01022 oldaltámaszokkal.

Ezeket a párnákat gondosan úgy tervezték, hogy kivételes alátámasztást nyújtsanak a hát vese részének, kényelmes és ergonomikus üléshelyzetet biztosítva hosszú utak vagy intenzív versenyzések során.

A Sparco Vese Támasz egyik legfontosabb előnye a sokoldalúságuk.

Kompatibilisek a Sparco versenyülések széles skálájával, így könnyedén frissítheti az ülést, és személyre szabhatja az egyedi igényeihez.

Legyen szó professzionális versenyzőről, aki a pályán élen jár, vagy szenvedélyes autórajongó, aki kiemelkedő kényelemre vágyik a napi ingázás során, ezek a vesetámlák az ideális megoldást jelentik.

A karcsú és modern dizájnnal rendelkező Sparco támaszok zökkenőmentesen keverednek Sparco versenyülése esztétikájával, egy csipetnyi kifinomultságot kölcsönözve a pilótafülkéjének.

Az építésükhöz felhasznált kiváló minőségű anyagok tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak, garantálva, hogy ellenállnak az intenzív használat igénybevételének.

A beszerelés gyerekjáték a háttámlák felhasználóbarát kialakításának köszönhetően.

Az állítható pántok és a biztonságos rögzítési mechanizmusok megkönnyítik a párnák rögzítését és elhelyezését, hogy tökéletes illeszkedést biztosítsanak a testhez.

Könnyedén testre szabhatja a kívánt vesetámasz mértékét, így biztosítva az optimális gerincbeállítást és csökkentve a fáradtságot a kormány mögött ülő huzamosabb ideig.

A Szivacsos Vesetámasz nem csak az Ön kényelmét növeli, hanem hozzájárulnak a biztonsághoz is.

Azáltal, hogy célzott támogatást nyújtanak a hát alsó részének, segítenek csökkenteni a kényelmetlenség és a fájdalom kockázatát, amelyek elvonhatják a figyelmét attól, hogy az előttünk álló útra összpontosítson.

A Sparco vese oldaltámlákkal magabiztosan vezethet, tudva, hogy megkapja a szükséges támogatást a legjobb teljesítményhez.

Összefoglalva, a Sparco vesetámasz nélkülözhetetlen tartozékai minden Sparco versenyülés tulajdonosának.

A kivételes támogatást, kényelmet és testre szabhatóságot kínáló háttámlák költséghatékony megoldást jelentenek a vezetési élmény fokozására.

A Sparco kiváló hírnevének és a részletekre való odafigyelésnek köszönhetően bízhat abban, hogy ezek a támlák felülmúlják az elvárásait, és növelik általános elégedettségét a volán mögött.

Többféle színben kapható, és a nagy teherbírású tépőzáras rögzítésének köszönhetően utólag is felszerelhető más gyártmányú és típusú ülésekre.

Párban szállítjuk.

De több terméket még itt talál: Ülés Kiegészítők

3.kép  01022NR  Fekete

4.kép  01022AZ  Kék

5.kép  01022RS  Piros

További információk

Tömeg 0,5 kg
Válassz színt

Fekete, Kék, Piros

Érdekelhetnek még…