A Sparco Szivacsos Gerinctámasz Versenyülés Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Szivacsos Gerinctámasz -t, amelyek tökéletes kiegészítők az ülésélmény fokozásához.

A Sparco, az iparág neves gyártója által precízen megalkotott, habszivacs háttámla párnákat úgy tervezték, hogy kiegészítsék a versenyülések kínálatát.

Akár professzionális versenyző, akár lelkes autórajongó, ezek az ágyéktámlák olcsó, mégis hatékony módot kínálnak az ülés testreszabására az optimális támogatás és kényelem érdekében.

A Sparco univerzális deréktámlákat kifejezetten az ergonómiára összpontosítva tervezték, hogy kivételes deréktámaszt nyújtsanak.

Kontúrozott formával rendelkeznek, amely igazodik a gerincoszlop természetes ívéhez, elősegíti a helyes testtartást, valamint enyhíti a stresszt és a fáradtságot hosszú utak vagy intenzív versenyzések során.

Ezzel a kiegészítő támogatással kényelmes és egészséges ülőhelyzetet tarthat fenn, lehetővé téve, hogy fokozott koncentrációval összpontosítson az útra vagy a pályára.

A háttámla párnák kiváló minőségű habszivacs konstrukciója tartósságot és hosszú élettartamot biztosít.

Egyszerre puha és rugalmas, a kényelem és a stabilitás kiegyensúlyozott kombinációját biztosítja.

A párnákat gondosan megtervezték, hogy a megfelelő mennyiségű szilárdságot biztosítsák, megakadályozzák a túlzott süllyedést, miközben továbbra is a hát kontúrjaihoz illeszkednek.

A párnázásnak ez az optimális keveréke segít csökkenteni a nyomáspontokat, megelőzve a kényelmetlenséget még hosszan tartó ülés során is.

A Sparco Szivacsos Gerinctámasz felszerelése szinte gyerek játék, gyors és problémamentes.

A háttámlák állítható pántjai lehetővé teszik a könnyű rögzítést a meglévő üléshez.

Egyszerűen helyezze a párnát a kívánt magasságba, és rögzítse szorosan a hevederekkel.

Az univerzális kialakítás biztosítja a kompatibilitást az ülések széles választékával, így alkalmas különféle járművekhez, beleértve az autókat, teherautókat.

Ezek a deréktámlák nemcsak kiváló tartást nyújtanak, hanem egy kis személyre szabottságot is adnak az ülésbeállításhoz.

A Sparco univerzális deréktámlák stílusosan fekete színben kaphatók, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek.

Összegezve, a Sparco univerzális Szivacsos Gerinctámasz kötelező tartozékok mindazok számára, akik optimalizálni akarják ülési kényelmét.

Ergonomikus kialakításukkal, strapabíró felépítésükkel és egyszerű felszerelésükkel ezek a habszivacs háttámla párnák kiváló kiegészítői a Sparco versenyüléseknek vagy bármely más ülőalkalmatosságnak.

Egyféle színben kapható, és a nagy teherbírású tépőzáras rögzítésnek köszönhetően utólag is felszerelhetők más gyártmányú és típusú ülésekre.

Gerinc kitámasztására szolgál.

De több terméket még itt talál: Ülés Kiegészítők

1./2.kép  01023NR  Fekete

További információk

Tömeg 0,5 kg

Érdekelhetnek még…