Kormányagy (Autospecifikus)

Az összes autótípusra rendelhető kormányagy, a típusokkal  és az árral kapcsolatos bővebb információ miatt, kérjük küldjék el nekünk kérdésüket e-mailben az info@autoversenycuccok.hu címre

A Sparco Kormányagy (Autospecifikus) Versenykormány Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Kormányagy (Autospecifikus) -t, a tökéletes kormánykerék-tartozékot, amelyet úgy terveztek, hogy az optimális biztonság mellett fokozza a vezetési élményt.

Az autóiparban ismert Sparco által gyártott acélkerékagy a tartósságot, a védelmet és a funkcionalitást ötvözi, hogy nyugalmat biztosítson az úton.

A precíziós kivitelezésű Sparco kormányagy öntöttvasból készült, robusztus acélvázzal.

Ez a konstrukció nemcsak kivételes szilárdságot garantál, hanem páratlan védelmet is nyújt ütközések esetén.

A kinetikus energia elnyelésére tervezett kerékagy kulcsfontosságú biztonsági funkcióként működik, megakadályozva, hogy az ütközés elérje a vezető mellkasát, és minimalizálja a lehetséges sérüléseket.

Nevezetesen, a Sparco kormányagy létfontosságú szerepet játszik a Sparco kormánykerekek TÜV jóváhagyási folyamatában.

A szigorú biztonsági előírások betartása érdekében a Sparco kormánykereket fel kell szerelni ezzel a kiváló minőségű acél kerékaggyal.

A TÜV szabványoknak való megfelelés biztosításával a Sparco megerősíti elkötelezettségét amellett, hogy megbízható és minősített termékeket biztosítson a járművezetőknek.

Sokoldalúsága alkalmassá teszi sport- és versenykormányra egyaránt.

Legyen szó szenvedélyes sportautó-vezetőről vagy profi versenyzőről, ezt a kerékagyat úgy tervezték, hogy megfeleljen az Ön egyedi igényeinek.

Robusztus felépítése és fejlett biztonsági funkciói a nagy teljesítményű kormányrendszerek döntő fontosságú elemévé teszik.

A Sparco Kormányagy (Autospecifikus) felszerelése egyszerű folyamat.

Felhasználóbarát kialakításának köszönhetően gyorsan és biztonságosan rögzítheti a kormánykerékhez, így szilárd kapcsolatot biztosít a kerék és a jármű kormányszerkezete között.

Ennek a kerékagynak a precíz tervezése sima és érzékeny kezelhetőséget biztosít, lehetővé téve az irányítás fenntartását és magabiztos manőverezését.

Ha a biztonságról van szó, a Sparco olyan márka, amelyben a járművezetők megbíznak.

Segítségével nyugodt szívvel vezethet, tudva, hogy egy megbízható és robusztus tartozéka védi Önt ütközés esetén.

A Sparco minőség és innováció iránti elkötelezettsége ennek az kormányagynak minden aspektusában megmutatkozik, így a kormánykerék-beállítások nélkülözhetetlen kiegészítője.

Összefoglalva, a Sparco Kormányagy (Autospecifikus) egy tartós és biztonságra összpontosító tartozék, amelyet arra terveztek, hogy javítsa a kormánykerék teljesítményét és védelmét.

Öntöttvas konstrukciójával, acélvázával és ütközéscsillapító képességével nyugalmat biztosít vezetés közben.

Legyen szó sportolásról vagy versenyzésről, a Sparco kormányagy tökéletes kiegészítője kormánykerékrendszerének.

Az összes autótípushoz alkalmas A-Z-ig !

A típusokkal  és az árral kapcsolatos bővebb információ miatt kérjük küldjék el nekünk kérdésüket e-mailben az info@autoversenycuccok.hu címre.

De több terméket még itt talál: Kormányagy

1./2.kép  015020hub  Fekete

Érdekelhetnek még…

Fontos Információ!

Kedves Érdeklődő/Vásárló!

A weboldalon a 2024-es termékek és árak frissítése folyamatban van. Kérjük rendelés előtt érdeklődjön e-mailben az info@avc.hu elérhetőségen a termék/termékek elérhetősége és ára miatt. Köszönjük a megértést.

Azokra a termékekre ahol a cikkszám 2024-el kezdődik ez a felhívás nem vonatkozik.

In-Car-Tel Kft.

This will close in 23 seconds