Levehető Kormányagy

285,75  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Levehető kormányagy, utcai autókba, csak a megfelelő Sparco kormányokhoz, CNC gépekkel acélból kimarva, fekete eloxált és narancssárga

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Levehető Kormányagy Versenykormány Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Levehető Kormányagy -t, ami a tökéletes kormánykerék-tartozék a pontosság és a kényelem érdekében.

A 015R98R termékszámú Sparco kormányagy egy kivételes tartozék, amelyet kormánykerekekhez terveztek, és páratlan pontosságot és kényelmet biztosít.

A kiváló minőségű autóipari termékek neves gyártójaként a Sparco ezt a gyors kioldót a részletekre fordított aprólékos odafigyeléssel tervezte meg, biztosítva, hogy megfeleljen a legmagasabb szintű teljesítmény és megbízhatóság követelményeinek.

A Sparco kormányagy legfontosabb jellemzője a CNC-megmunkálású repüléstechnikai alumínium konstrukció.

Ez az élvonalbeli gyártási technika kivételes szilárdságot, tartósságot és könnyű súlyt garantál.

A kiváló minőségű anyagokból készült gyors kioldó úgy készült, hogy ellenálljon a motorsport nehéz körülményeinek, megbízható teljesítményt nyújtva közúton vagy pályán.

A tartósságának és ellenálló képességének további növelése érdekében a Sparco kormányagy keményen eloxált.

Ez a különleges kezelés nemcsak elegáns és stílusos megjelenést biztosít, hanem növeli a termék korrózió, kopásállóságát is.

A kemény eloxált felület hosszan tartó teljesítményt biztosít, így ideális választás a rajongók és a profi sofőrök számára.

Úgy tervezték a Levehető Kormányagy -at, hogy egy 6 x 70 mm-es csavaros PCD-vel egy járműspecifikus kormányagyhoz rögzítse.

Ezáltal olyan márkák 6 csavaros kerekéhez illeszkedik, mint a Sparco, Momo, OMP, Sabelt, Motacorsa, Mountney M sorozat, Simoni Racing és Reverie.

Ez lehetővé teszi a zökkenőmentes integrációt a Sparco és más kompatibilis kormánykerekek széles választékával, sokoldalú megoldást biztosítva a különböző járműbeállításokhoz.

Akár fejleszti a versenypilótafülkéjét, akár nagyobb kényelmet keres napi vezetőjében, a gyors kioldó kompromisszumok nélküli teljesítményt és kompatibilitást biztosít.

Minőségének és a biztonsági előírások betartásának biztosítékaként a Sparco kormányagy megfelel a FIA-nak, és kifejezetten megfelel a J melléklet előírásainak.

A FIA megfelelősége biztosítja, hogy a gyors kioldó megfelel a motorsport irányító testületei által támasztott szigorú követelményeknek.

Garantálva a megbízhatóságot és a professzionális versenyzési alkalmazásokhoz való alkalmasságát.

A Sparco kormányagy telepítése egyszerű és problémamentes.

A gyors kioldó mechanizmus lehetővé teszi a kormánykerék könnyed le és fel rögzítését, lehetővé téve a gyors váltást a bokszkiállások során vagy a különböző vezetési forgatókönyvek közötti váltáskor.

Ez a funkció különösen előnyös a professzionális vezetők számára, akiknek gyors kormánycserére van szükségük a biztonság és a pontosság veszélyeztetése nélkül.

Összefoglalva, a 015R98R termékszámú Sparco kormányagy a pontosság és a kényelem megtestesítője a kormánykerék tartozékok terén.

CNC-megmunkálású repüléstechnikai alumínium konstrukciójával, kemény eloxált felületével, 6×70 mm-es rögzítőnyílásaival.

Valamint a FIA-megfelelőségével (J melléklet) ez a kormányagy páratlan tartósságot, ellenállást és kompatibilitást kínál.

Bízzon a Sparco -ban, hogy kivételes teljesítményt és megbízhatóságot nyújt minden versenyhelyzetben.

Növelje vezetési élményét a Sparco kormányagy segítségével, és tapasztalja meg a kormánykerék tartozékok pontosságának és kényelmének csúcsát.

De több terméket még itt talál: Kormányagy

1./2.kép  015R98R

További információk

Tömeg 2,1 kg

Érdekelhetnek még…