Eredményjelző Keret

107,95  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Eredményjelző keret, számok és kifejezések nélkül

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Eredményjelző Keret Versenyautó és Kart Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Eredményjelző Keret -et (termékszám: 00594T), egy sokoldalú eszközt, amelyet a kommunikáció és a koordináció javítására terveztek a motorsportok felgyorsult világában.

A Sparco által gyártott, megbízható név az iparágban, ez a boxtábla nélkülözhetetlen kelléke a csapatoknak.

Valamint a boxban dolgozóknak, akik hatékony eszközt keresnek a fontos üzenetek közvetítésére a versenyek során.

Bár egyszerű kialakítású, kulcsfontosságú szerepet játszik a bokszszemélyzet és a pilóta közötti hatékony kommunikáció elősegítésében.

Ez a termék csak a keretet tartalmazza, így a csapatok rugalmasan testre szabhatják a táblát sajátos igényeiknek megfelelően.

Bár a számok és kifejezések nem szerepelnek benne, a csapatok szabadon személyre szabhatják a táblát saját szám- és kifejezéskészletük csatolásával.

Ezáltal ehetővé téve az egyértelmű és tömör üzenetküldést a bokszkiállások során.

A keretét gondosan alakították ki, a tartósság és a funkcionalitás szem előtt tartásával.

Kiváló minőségű anyagokból készült, megbízható teljesítményt és hosszan tartó használatot biztosít még nehéz versenykörülmények között is.

A könnyű szerkezet könnyű kezelhetőséget biztosít, míg a robusztus kialakítás biztosítja, hogy a tábla stabil és látható marad használat közben.

A Sparco keret kialakítása praktikus és felhasználóbarát.

A keret kényelmes markolattal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a box személyzet tagjai könnyedén tartsák és manőverezzék a deszkát.

Ez gyors és zökkenőmentes kommunikációt biztosít a bokszszemélyzet és a pilóta között, minimálisra csökkentve a félreértések kockázatát és optimalizálva a boxkiállások hatékonyságát.

Noha ez a termék nem tartalmazza a számokat és kifejezéseket, a Sparco kompatibilis szám- és kifejezéskészleteket kínál, amelyek külön megvásárolhatók.

Ezek a készletek számos lehetőséget kínálnak a csapatok számára a körszámok, a versenyzők nevének, az időintervallumok és a konkrét utasítások megjelenítésére, egyéni versenystratégiáiktól és követelményeiktől függően.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Sparco Eredményjelző Keret csak a keretet tartalmazza, számok és kifejezések nélkül.

Azon csapatok számára, akik egy komplett eredményjelző készletet keresnek, a Sparco különféle lehetőségeket kínál, amelyek magukban foglalják a keretet, a számokat, a kifejezéseket és egyéb kiegészítőket.

Ha megbízható és hatékony kommunikációról van szó a versenypályán, a Sparco eredményjelző keret megbízható választás.

Masszív vázának, testre szabható kialakításának, valamint a Sparco szám- és kifejezéskészleteivel való kompatibilitásnak köszönhetően a csapatok rendelkezésére bocsátja azokat az eszközöket, amelyekre szükségük van a lényeges információk gyors és pontos közvetítéséhez.

Növelje bokszkiállási teljesítményét a Sparco Eredményjelző Keret segítségével, és tapasztalja meg a jobb kommunikációt és koordinációt a motorsportok kihívásokkal teli világában.

Csak a keretet tartalmazza.

(számok és kifejezések nélkül)

De még több terméket itt talál: Felszerelések

1./2.kép  00594T

További információk

Tömeg 2,1 kg

Érdekelhetnek még…