Eredményjelző Teljes Készlet

303,53  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Eredményjelző KIT komplett, táblatartó, számok, keret valamint a tok

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Eredményjelző Teljes Készlet Versenyautó és Kart Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Eredményjelző Teljes Készlet -et (termékszám: 00594), amely a hatékony kommunikáció elengedhetetlen eszköze a motorsportok környezetében.

A Sparco által tervezett és gyártott, az iparágban ismert név által készített eredményjelző rendszer.

Ez a készlet segítséget jelent a csapatok és a boxban dolgozók számára, lehetővé téve a zökkenőmentes és hatékony kommunikációt a versenyek során.

Egy teljes eredményjelző táblakészlet, amely minden szükséges összetevőt tartalmaz a világos és tömör üzenetküldéshez.

Ez az átfogó készlet számokat, betűket, táblatartót és védőtokot tartalmaz, amelyek biztosítják, hogy a csapatok rendelkezzenek mindennel.

Ami a fontos információk pontos és hatékony közvetítéséhez szükséges.

A számok és betűk beépítésével az eredményjelző üzenetek széles skáláját teszi lehetővé.

Legyen szó körszámok jelzéséről, pilótaváltásokról, időintervallumokról vagy konkrét utasításokról, a csapatok könnyen testre szabhatják a táblát, hogy a pályán lévő versenyzőik számára fontos információkat közöljenek.

Ez a rugalmasság biztosítja a hatékony kommunikációt, javítva a koordinációt és a stratégiát a versenyek során.

A táblatartót a kényelem és a könnyű használat érdekében tervezték.

Biztonságosan tartja az eredményjelző táblát, stabilan és jól láthatóan tartja mind a boksz személyzete, mind a versenyző számára.

A tartó kialakítása lehetővé teszi a számok és betűk gyors és könnyed megváltoztatását, lehetővé téve a gyors frissítést anélkül, hogy megzavarná a bokszkiállási folyamatot.

Az Eredményjelző Teljes Készlet védelme és megőrzése érdekében a Sparco egy tartós és praktikus tokot is mellékelt.

A tok biztosítja, hogy a készlet minden alkatrésze biztonságosan tárolva legyen használaton kívül is, megelőzve a sérüléseket és optimális állapotot.

Ez a védőintézkedés növeli a termék élettartamát, lehetővé téve a csapatok számára, hogy szezonról-szezonra számíthassanak rá.

A Sparco eredményjelző kit ideális megoldás a csapatok és a boxban dolgozó csapattagok számára, akik optimalizálják kommunikációs stratégiájukat a versenyek során.

Az eszközök teljes készletének biztosításával a Sparco biztosítja, hogy a csapatok mindennel rendelkezzenek, amire szükségük van a döntő fontosságú információk gyors és pontos továbbításához.

Ezzel a készlettel a csapatok növelhetik bokszkiállási hatékonyságukat, csökkenthetik a hibahatárt, és végül versenyelőnyre tehetnek szert a pályán.

Emelje fel csapata kommunikációs képességeit a Sparco Eredményjelző Komplett segítségével, és tapasztalja meg a fokozott teljesítményt és koordinációt a motorsportok igényes világában.

Komplett Eredmény jelző tábla kit.

Tartalmazza: Számok, betűk, táblatartó valamint a tok.

De még több terméket itt talál: Felszerelések

1./2.kép  00594

További információk

Tömeg 3 kg

Érdekelhetnek még…