Eredményjelző Számok-Kifejezések

78,74  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Eredményjelző számok és kifejezések, tábla nélkül (36db-os)

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Eredményjelző Számok-Kifejezések Versenyautó és Kart Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Eredményjelző Számok-Kifejezések -et (termékszám: 00592/1), a bokszkiállások alatti egyértelmű és tömör kommunikáció alapvető tartozékát.

A Sparco, a motorsport-ipar megbízható neve által gyártott számkészletek célja, hogy javítsák a kommunikációt a boxban dolgozó személyzet és a pilóta között.

Ezáltal biztosítva a hatékony és pontos üzenetküldést a versenyek során.

A Sparco számkészletei 36 számot és kifejezést tartalmaznak, amelyek a csapatok számára a fontos információk megjelenítésére szolgáló lehetőségek széles skáláját kínálják.

Minden készlet tartalmaz 0-9 számokat, valamint néhány gyakran használt kifejezést, mint például a „BE”, „KI”, „PIT” stb.

Ezekkel a sokoldalú számkészletekkel a csapatok hatékonyan kommunikálhatják a körszámokat, a versenyzőváltásokat, az időintervallumokat és a konkrét utasításokat.

Tehát javítva a koordinációt és a stratégiát a versenyek során.

A minőség és a tartósság szem előtt tartásával készült Sparco számkészletek kiváló minőségű anyagokból készülnek, hogy ellenálljanak a versenykörnyezet zordságának.

A számokat és kifejezéseket úgy tervezték, hogy jól láthatóak legyenek, egyértelmű kommunikációt biztosítva a boxban dolgozó személyzet és a pilóta között.

A számkészletek használata egyszerű, és optimális kényelmet biztosít a bokszkiállások során.

Mindegyik szám és kifejezés könnyű és kompakt, lehetővé téve a könnyű rögzítést és eltávolítást a boksztábláról vagy a jelzőberendezésről.

A készleteket úgy tervezték, hogy távolról is könnyen olvashatóak legyenek, így a vezető gyorsan és pontosan tudja értelmezni a megjelenített információkat.

Ami a megbízhatóságot és a kompatibilitást illeti, a Sparco gondoskodik arról, hogy a számkészletek alkalmasak legyenek a különböző jelzőeszközökhöz és a keretekhez.

A szabványos méret és kialakítás lehetővé teszi, hogy ezek a készletek kompatibilisek legyenek a Sparco boksztábláival és egyéb jelzőberendezéseivel.

Ezáltal zökkenőmentes integrációt és optimális teljesítményt biztosítva a csapatoknak.

A Sparco Eredményjelző Számok-Kifejezések nélkülözhetetlen eszközei minden boksz-legénységnek, aki hatékony és eredményes kommunikációra törekszik a versenyek során.

A számok és kifejezések átfogó választékával, tartósságukkal és kompatibilitásukkal ezek a készletek lehetővé teszik a csapatok számára, hogy gyorsan és pontosan továbbítsák a kulcsfontosságú információkat.

Növelje bokszkiállási teljesítményét a Sparco Eredményjelző Számok-Kifejezések(termékszám: 00592/1), és tapasztalja meg a jobb kommunikációt és koordinációt a motorsportok igényes világában.

Csak a számokat és a kifejezéseket tartalmazza.

(36 db-os számsor és kifejezések)

De még több terméket itt talál: Felszerelések

1./2.kép  00592/1

További információk

Tömeg 1 kg

Érdekelhetnek még…

Fontos Információ!

Kedves Érdeklődő/Vásárló!

A weboldalon a 2024-es termékek és árak frissítése folyamatban van. Kérjük rendelés előtt érdeklődjön e-mailben az info@avc.hu elérhetőségen a termék/termékek elérhetősége és ára miatt. Köszönjük a megértést.

Azokra a termékekre ahol a cikkszám 2024-el kezdődik ez a felhívás nem vonatkozik.

In-Car-Tel Kft.

This will close in 23 seconds