Bukócső Dugók

36,83  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Bukócső dugók, perforált végekkel, csak párban rendelhető

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Bukócső Dugók Bukócső Felszerelés.

Bemutatjuk a Sparco Bukócső Dugók -at, amely tökéletes kiegészítője a bukórúd-tartozékok kollekciójának.

A neves Sparco gyártó által tervezett, 00780M termékszámú termék praktikus és stílusos megoldást kínál a csőszereléshez.

Ezek a dugók 45 mm átmérőjű perforált hüvelypárként készülnek, amelyeket kifejezetten a bukórúd funkcionalitásának és esztétikájának javítására tervezték.

Legyen szó versenyzőről vagy versenyzés rajongóról, netán teljesítményorientált egyéniségről, ezek a bukóketrec csatlakozók nélkülözhetetlen kiegészítői járművének.

A Sparco dugók egyik kiemelkedő tulajdonsága a precíziós tervezés.

A részletekre való odafigyeléssel készült dugók garantálják a biztonságos és zökkenőmentes illeszkedést a bukócsöveihez.

A perforált hüvelyek nemcsak szorosan illeszkednek, hanem fokozott szellőzést is biztosítanak, elősegítve a jobb légáramlást a járműben.

A tartósság a legfontosabb, ha a bukórúd-tartozékokról van szó, és a Sparco ezen a téren is teljesít.

A kiváló minőségű anyagokból készült bukóketrec-dugók úgy készültek, hogy ellenálljanak a motorsportok nehéz körülményeinek.

Akár kihívásokkal teli terepen küzd, akár feszegeti a korlátokat a pályán, bízhat a Sparco bukócső dugóiban, hogy kibírják a nyomást.

Ezek a Bukócső Dugók nemcsak kivételes funkcionalitást kínálnak, hanem stílusossá is teszik járműve belsejét.

Elegáns és modern dizájnja kiegészíti a bukórúd beállításának általános esztétikáját.

Visszafogott eleganciájukkal ezek a csatlakozók könnyedén beleolvadnak bármely autó belsejébe, fokozva az általános látványt.

A Sparco dugók felszerelése gyerekjáték, köszönhetően a felhasználóbarát kialakításnak természetesen a megfelelő tudással rendelkező személyek számára.

Egyszerűen csúsztassa a perforált karmantyúkat a bukócső csöveire, és azok biztonságosan rögzülnek a helyükön, megbízható csatlakozást biztosítva.

Univerzális illeszkedésük biztosítja a kompatibilitást a különféle bukórúd-beállításokkal, így számos járműmodellhez alkalmasak.

Összefoglalva, a Sparco Bukócső Dugók perforált hüvelypárjukkal és 45 mm átmérőjével kiváló megoldást kínálnak a csőszereléshez.

Precízen megtervezett kialakításukkal, tartósságukkal és stílusos esztétikájukkal ezek a bukóketrec csatlakozók nélkülözhetetlenek minden versenyzést kedvelő vagy teljesítményorientált egyén számára.

Frissítse bukórúd-tartozékait még ma, és tapasztalja meg a Sparco által kínált megbízhatóságot és stílust.

Ez a készlet két db összekötő csövet tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a 45 mm átmérőjű bukóketrec-csövek mechanikus csatlakoztatását.

A csöveken előre fúrt lyuk van, amely lehetővé teszi a csavarok átvezetését a rögzítéshez.

Bukócső dugók és párban szállítjuk.

Átmérő: 45 mm

De több terméket még itt talál: Bukócső és Tartozékok

1./2.kép  00780M

További információk

Tömeg 1 kg

Érdekelhetnek még…