Bukócső Erősítő Lemez Készlet

68,58  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Bukócső rögzítő talpak, a készlet 4 db perforált lemezből + 4 x lapos ellen lemezből áll

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Bukócső Erősítő Lemez Készlet Bukócső Felszerelés.

Bemutatjuk a Sparco Bukócső Erősítő Lemez Készlet -et, ami FIA 2010 jóváhagyással rendelkezik és nélkülözhetetlen megoldás a bukórúd biztonságának és teljesítményének növelésére.

A Sparco, az autóipar megbízható neve által tervezett és gyártott készlet (00780P termékszám) biztosítja a szükséges alkatrészeket a bukóketrec 2010-es FIA előírásainak megfelelő frissítéséhez.

Az erősítőlemezek és ellenlemezek FIA 2010 frissítőkészlet egy átfogó csomag, amely négy perforált lemezt és négy lapos ellen lemezt tartalmaz, amelyek mindegyike 3 mm vastag.

Ezeket a lemezeket kifejezetten úgy tervezték, hogy különböző bukóketrec-konfigurációkhoz vagy testhéjakhoz illeszthetők legyenek.

Ezáltal biztosítva a pontos illeszkedést és az optimális teljesítményt.

A készlet perforált lemezei döntő szerepet játszanak az erők egyenletes elosztásában a bukóketrecben.

Ezek a lemezek stratégiailag perforáltak, hogy jobb tartást és illesztést biztosítsanak a bukóketrec szerkezetében.

A perforált lemezek beépítésével nemcsak a bukóketrec szerkezeti integritását javítja, hanem a vezető és az utasok általános biztonságát és kényelmét is.

A perforált lemezeket kiegészítik a lapos ellenlapok, amelyek a perforált lemezekkel együtt erősítik a bukóketrec kritikus részeit.

A Bukócső Erősítő Lemez Készlet kiváló minőségű anyagokból készült 3 mm vastag ezáltal megfelelő merevséget és tartósságot biztosítanak a bukóketrecnek.

Minimalizálva a deformáció vagy meghibásodás kockázatát erős ütési helyzetekben.

A Sparco erősítőlemezek és ellenlapok FIA 2010 frissítéssel úgy tervezték, hogy megkönnyítse a telepítést és a testreszabást természetesen a megfelelő tudással rendelkező személyek számára.

A bukóketrecek és karosszériahéjak eltérő konfigurációja miatt a lemezeket úgy kell kialakítani, hogy biztosítsák a tökéletes illeszkedést.

A biztonság a legfontosabb a motorsportokban, és a Sparco merevítőlemezek és ellenlemezek FIA 2010 frissítőkészlete megbízható megoldást kínál.

Ezáltal bukókerete megfelel a legújabb FIA szabványoknak.

Azzal, hogy frissíti bukóketrecét ezzel a készlettel, bizonyítja a biztonság iránti elkötelezettségét.

Valamint biztosítja, hogy fel legyen szerelve a szükséges erősítésekkel az optimális védelem érdekében a pályán és azon kívül.

Összefoglalva, a Sparco Bukócső Megerősítő Lemezek FIA 2010 frissítéssel nélkülözhetetlen kellék minden bukókeret-rajongó számára.

Perforált lemezeivel, lapos ellen lapjaival és a különböző bukóketrec-konfigurációkhoz való alkalmazkodóképességével ez a készlet lehetővé teszi, hogy frissítse bukóketrecét és megfeleljen a 2010-es FIA-előírásoknak.

Növelje bukóketrecének biztonságát, teljesítményét és megfelelőségét a Sparco merevítőlapok és ellenlemezek FIA 2010 frissítőkészletével.

Készlet 4 db perforált lemezből + 4 x lapos ellen lemezből áll.

Vastagság: 3 mm

De több terméket még itt talál: Bukócső és Tartozékok

1./2.kép  00780P

További információk

Tömeg 10,1 kg

Érdekelhetnek még…