Univerzális Szegélykészlet Ajtóhoz

54,61  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Első ajtóknál egymás mellett lévő csövek összekötésére szolgál, saját építésű bukócsőnél is használható betét

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Univerzális Szegélykészlet Ajtóhoz Bukócső Felszerelés.

Bemutatjuk a Sparco 00798SP2 Univerzális Szegélykészlet Ajtóhoz, amely kulcsfontosságú tartozék és arra terveztek, hogy növelje járműve ajtó részénél lévő bukóketrecének szilárdságát és stabilitását.

A Sparco, az iparág neves gyártója ezt a sokoldalú készletet kínálja a csövek keresztkötéseinek további megerősítéséhez, maximális biztonságot garantálva intenzív vezetési helyzetekben.

A 00798SP2 univerzális befogókészlet a Doorbar Crosshoz kifejezetten a bukóketrec kritikus csatlakozási pontjainak megerősítésére készült.

A készlet négy univerzális erősítőbetétet tartalmaz, mindegyik 100×170 mm méretű.

Ezek a betétek stratégiailag a csövek keresztkötéseire vannak felszerelve, hatékonyan erősítve a bukóketrec szerkezeti integritását.

A precizitás és a tartósság szem előtt tartásával készült, a készletben található betétek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek.

A Sparco tisztában van a motorsport nehéz körülményeivel és a megbízható megerősítés szükségességével.

Az univerzális betétkészletet úgy tervezték, hogy ellenálljon az intenzív vezetési körülményeknek, így biztosítva a hosszú távú teljesítményt és biztonságot.

Univerzális készletként szükség lehet arra, hogy a felhasználó hozzáigazítsa az adott bukóketrec konfigurációjához.

Minden jármű bukóketrecének egyedi méretei és követelményei lehetnek, és a készlet univerzális jellege rugalmasságot és testreszabást tesz lehetővé.

A szükséges kiigazítások és kiigazítások elvégzésével biztosíthatja a tartókészlet zökkenőmentes integrálását a bukóketrecbe.

A Sparco 00798SP2 Univerzális Szegélykészlet Ajtóhoz felszerelése egyszerű folyamat természetesen a megfelelő tudással és képesítéssel rendelkező személyek számára.

A mellékelt utasítások követésével és a szokásos szerszámok használatával biztonságosan rögzítheti a betéteket a bukóketrec keresztcsuklóira.

Azzal, hogy a Sparco 00798SP2 univerzális befogókészletet a Doorbar Crosshoz hozzáadja bukóketrecéhez, jelentősen megnöveli járműve általános szilárdságát és stabilitását.

A megerősített keresztcsuklók fokozott ellenállást biztosítanak a torziós erőkkel szemben, és javítják a bukóketrec merevségét, fokozva az utasok védelmét nagy sebességű manőverek és ütközés esetén.

Összefoglalva, a Sparco 00798SP2 Bukócső Háromszög Alakú Betoldás Ajtóhoz nélkülözhetetlen tartozék a jármű bukóketrecének szilárdságának és stabilitásának optimalizálásához.

Univerzális kialakításával, kiváló minőségű felépítésével és a különböző bukóketrec-konfigurációkhoz való alkalmazkodóképességével ez a készlet sokoldalú megoldást kínál a kritikus csomópontok megerősítésére.

Bízzon a Sparco biztonság és teljesítmény iránti elkötelezettségében, és szerelje fel járművét a Sparco 00798SP2 univerzális betoldással az ajtajához.

Első ajtóknál egymás mellett lévő csövek összekötésére szolgál.

Saját építésű bukócsőnél is használható betét.

Méret: 4 X 100 x 170 mm

De több terméket még itt talál: Bukócső és Tartozékok

1./2.kép  00798SP2

További információk

Tömeg 1 kg

Érdekelhetnek még…