Ajtó Merevítő Készlet

156,21  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Bukócső kit az ajtókhoz

A Sparco Ajtó Merevítő Készlet Bukócső Felszerelés.

Bemutatjuk a Sparco Ajtó Merevítő Készlet -et, ami két változatban érhető el és egy sokoldalú tartozék, amelyet arra terveztek, hogy javítsa járműve bukóketrecének biztonságát és szerkezeti integritását.

A Sparco, egy megbízható gyártó az iparágban, ezt az univerzális készletet kínálja, hogy fokozott védelmet nyújtson a versenyzőknek a motorsportban.

A 00797 ajtórúd-készlet két ajtórúdból áll, amelyek mindegyike 40×2 mm átmérőjű és 1200 mm hosszú.

A másik készlet 007971 szintén két ajtórúdból áll és 40×2 mm átmérővel és szintén 1200 mm hosszúsággal.

Ezeket az ajtórácsokat szakértelemmel készítették el, hogy robusztus megerősítést nyújtsanak járműve bukóketrecének oldalain.

Az ajtórácsok felszerelésével növeli a bukóketrec általános szilárdságát és merevségét, javítva az utasok védelmét ütközés vagy borulás esetén.

A biztonságos és zökkenőmentes telepítés érdekében minden ajtórúd egyik oldalán két hegesztett dugóval van felszerelve.

Ezek a dugók megkönnyítik a könnyű rögzítést a meglévő bukóketrec szerkezethez, szilárd kapcsolatot hozva létre az ajtórácsok és a bukóketrec között.

A hegesztett dugók garantálják a biztonságos és tartós illeszkedést, biztosítva, hogy az ajtórácsok a helyükön maradjanak nehéz vezetési körülmények között is.

A Sparco ajtórácskészletek minden szükséges hardvert tartalmaznak a telepítéshez.

Négy vagy nyolc M10 csavarral és M10 önzáró csavarral valamint csappal és dugóval érkezik.

Ezek az alkatrészek biztonságos és megbízható rögzítési mechanizmust biztosítanak, biztosítva, hogy az ajtórácsok szilárdan rögzítve legyenek a bukóketrechez.

Ezenkívül négy dugót is tartalmaznak, amelyek tovább javítják a telepítés esztétikáját és kivitelezését.

A készlet univerzális jellege lehetővé teszi, hogy a járművek és bukóketrec konfigurációk széles skálájával kompatibilis legyen.

Akár professzionális versenyző, akár motorsport-rajongó, a Sparco Ajtó Merevítő Készlet ami két sokoldalú megoldást kínál bukóketrecének megerősítésére.

Kiváló minőségű konstrukciójával és a részletekre való odafigyelésével a Sparco biztosítja, hogy ez a készlet megfeleljen a szigorú biztonsági és teljesítménykövetelményeknek.

A készletet felhasználóbarátnak tervezték, lehetővé téve az egyszerű és problémamentes telepítést természetesen a megfelelő tudással rendelkező személyeknek.

A mellékelt hardver és csatlakozók zökkenőmentes integrációt biztosítanak a meglévő bukóketrec-szerkezettel, biztonságos és professzionális megjelenést biztosítva.

Összefoglalva, a Sparco 00797 és 007971 Ajtórúd Készlet nélkülözhetetlen kelléke a jármű bukóketrecének biztonságának és szerkezeti integritásának fokozásához.

Univerzális szerelvényével, 40×2 mm átmérőjű ajtórudakkal és komplett vasalatkészletével ez a készlet átfogó megoldást kínál a bukóketrec oldalainak megerősítésére.

Bízzon a Sparco minőség iránti elkötelezettségében, és helyezze előtérbe a biztonságot azáltal, hogy járművét a Sparco 00797 vagy 007971 ajtórácskészlettel szereli fel.

Olyan szerelvényekkel szállítjuk, amelyek a ketrechez és az ajtórácsokhoz hegesztést igényelnek, majd az ajtórácsok a jövőben könnyen becsavarozhatók / eltávolíthatók.

Ajtó merevítő készlet 1 csomag tartalma:

  • 2 x Ø40×2 mm cső (L1200 mm hosszú)
  • 4 x M10-es csavarok
  • 4 x M10-es önzáró anya
  • 4 x támasztó csap
  • 4 x dugók a cső végére

Ajtó merevítő készlet 2 csomag tartalma:

  • 2 x Ø40×2 mm cső (L1200 mm hosszú)
  • 4 x Ø40×2 mm alakú cső (L100 mm hosszú)
  • 4 x Ø45×2 mm ujjú (L200 mm hosszú)
  • 8 x M10-es csavarok
  • 8 x M10-es anya

De több terméket még itt talál: Bukócső és Tartozékok

1./2.kép  00797

3.kép  007971

További információk

Tömeg 10,1 kg
Válassz típust

1 csomag, 2 csomag

Érdekelhetnek még…