IS-400

1022,35  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Legolcsóbb erősítő! 9 vagy 12 voltos hálózattal, kiváló minőségű hang és könnyen használható rendszer

A Sparco IS-400 Sisak Hangosítás.

Bemutatjuk a Sparco IS-400 professzionális digitális Intercom vezérlőegység készletet, a kommunikációs technológia csúcsát a motorsportban.

Tapasztalja meg a zökkenőmentes kommunikációt a pályán a Sparco IS-400 digitális átbeszélő erősítővel.

Ez a fejlett egység forradalmasítja az autós kommunikációt az intuitív 7 hüvelykes érintőképernyős felülettel.

Az IS-400 rendszerével egyszerűen kezelheti és szabályozhatja a rendszerbeállításokat a tisztább és hatékonyabb kommunikáció érdekében.

Tulajdonságok és előnyök:

7” érintőképernyős vezérlés: Lehetővé teszi a zajszűrők, a hangerő és a hangkiegyenlítés (EQ) egyszerű beállítását, ami fokozott hangtisztaságot és testre szabott hangbeállításokat eredményez a legtisztább kommunikáció érdekében.

Választható zajszűrők: Lehetővé teszi a környezetének legmegfelelőbb szűrő kiválasztását, hatékonyan csökkentve a nem kívánt háttérzajt és tiszta hangátvitelt biztosítva.

Testre szabható hangszínszabályzók: Lehetővé teszi a hangélmény testreszabását, precíz hanghangolást biztosítva a tisztább és határozottabb hangkommunikáció érdekében.

Bluetooth-kapcsolat: Szinkronizáljon mobiltelefonjával, hogy kapcsolatban maradjon a box személyzettel rádiók használata nélkül.

RCA autós kamera bemenet: illessze be a kamera rendszerét ezáltal színpadi felvételeket készíthet, lehetővé téve a verseny utáni elemzést a taktikai fejlesztések érdekében.

AUX telefon/rádió bemenet: Csatlakoztasson további eszközöket több kommunikációs lehetőséghez, mint például rádiók, így biztosítva a sokoldalú csatlakozást.

Színpadi mód automatikus levágással: Fókuszáljon, amikor a legfontosabb, mivel ez a funkció minimálisra csökkenti a zavaró tényezőket azáltal, hogy letiltja a Bluetooth és a telefon funkciókat a kritikus élő szakaszok alatt.

USB-C töltőadapter és opcionális 12 V-os áramforrás: Megbízható belső akkumulátor vagy jármű 12 V-os áramforrása gondoskodik a megszakítás nélküli működésről, ami elengedhetetlen a kommunikáció fenntartásához hosszú események során.

Precíziós stopper: Nyomon követi a lényeges szakaszok és szervizidőzítéseket az eltelt idő és a visszaszámlálási módok segítségével, így segít az ütemtervben maradni.

Tripmaster kompatibilitás: Hasznos navigációs információkat ad hozzá a képernyőn, beleértve a pontos távolságszámlálókat, a kettős irányszámlálást (felfelé vagy lefelé) és a sebességet (aktuális/maximális/átlag), így nincs szükség külön rally számítógépre.

Ehhez a művelethez kiegészítő szükséges ami külön megvásárolható GPS antenna szükséges (00537054).

Valamint a Gombos kézi távirányítóhoz ami a stopper vagy tripmaster könnyű kezelését biztosítja külön megvásárolható (00537055).

A kényelmes csatlakoztathatóság érdekében az IS-400 Nexus Female (BT-F) és Male (BT-M) csatlakozókkal van felszerelve.

A Sparco IS-400 digitális átbeszélő erősítő professzionális választás azon rally csapatok számára, akiknek világos és megbízható kommunikációra van szükségük.
Érintőképernyője megkönnyíti a megtekintést és a beállítások módosítását, még a fázis közepén is.

A hangszínszabályzók segítenek abban, hogy a navigátor utasításai áttörjék a pörgő motor zaját, különösen a kritikus, nagy sebességű szakaszokon.

A zajszűrők különösen hatékonyak kavicsos szakaszokon, ahol magas a háttérzaj.

Ezek a funkciók pontosabb navigációt tesznek lehetővé, segítve a sofőröket a másodperc törtrésze alatti döntések meghozatalában, és a létfontosságú másodpercek lefaragását az adott szakaszon.

Az IS-400 túlmutat a hagyományos átbeszélő erősítő kínálat tudásán, és alapvető eszközként szolgál, amely bármely rally csapat teljesítményét javítja.

A Sparco IS-400 digitális belső kommunikációs rendszer arra vár, hogy csapata kommunikációját a következő szintre emelje.

Bízzon a Sparco minőség és innováció iránti elkötelezettségében, és emelje új magasságokba versenyzési élményét.

De több terméket még itt talál: Sisak Hangosítás

1./2.kép  00537046BTF  IS-400-F  Anya csatlakozóval

3.kép  00537046BTM  IS-400-M  Apa csatlakozóval

További információk

Tömeg 2,1 kg
Válassz típust

Anya csatlakozóval, Apa csatlakozóval

Válassz kiegészítőt

Kiegészítő nélkül, GPS kiegészítővel, Gomb kiegészítővel, GPS + Gomb kiegészítővel

Érdekelhetnek még…