Univerzális Szegélykészlet Tetőhöz

41,91  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Bukócső derékszög rögzítéseihez használt merevítő lemez, használható egyedi építésű cső erősítéséhez is

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Univerzális Szegélykészlet Tetőhöz Bukócső Felszerelés.

Bemutatjuk a Sparco 00798SP1 Univerzális Szegélykészlet Tetőhöz, amely egy nélkülözhetetlen tartozék, és arra terveztek, hogy növelje járműve bukóketrecének szilárdságát és merevségét.

A Sparco, az iparág megbízható gyártója, ezt a sokoldalú készletet kínálja a csövek keresztkötésének további megerősítéséhez, maximális biztonságot garantálva intenzív vezetési helyzetekben.

A 00798SP1 univerzális betoldás kifejezetten arra tervezték, hogy további támogatást és stabilitást biztosítson a bukóketrec kritikus csomópontjai számára.

A készlet két univerzális erősítőbetétet tartalmaz, mindegyik 190×85 mm méretű.

Ezek a betétek stratégiailag vannak elhelyezve és a csövek keresztkötésére vannak felszerelve, hatékonyan erősítve a bukóketrec általános szerkezetét.

A készletben található betéteket aprólékosan kidolgozták, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi és tartóssági követelményeknek.

A Sparco tisztában van a motorsport nehéz körülményeivel és a megbízható megerősítés szükségességével.

Az univerzális készletet úgy tervezték, hogy ellenálljon az intenzív vezetési körülményeknek, így biztosítva a hosszú távú teljesítményt és biztonságot.

Univerzális készletként szükség lehet arra, hogy a felhasználó hozzáigazítsa az adott bukóketrec konfigurációjához.

Minden jármű bukóketrecének egyedi méretei és követelményei lehetnek, és a készlet univerzális jellege rugalmasságot és testreszabást tesz lehetővé.

Néhány beállítással és adaptációval biztosíthatja a tartókészlet zökkenőmentes integrálását a bukóketrecbe.

A Sparco 00798SP1 Univerzális Szegélykészlet Tetőhöz felszerelése egyszerű folyamat természetesen a megfelelő tudással és képesítéssel rendelkező személyek számára.

A készletet a felhasználóbarát kialakítás szem előtt tartásával tervezték, lehetővé téve az egyszerű és problémamentes telepítést.

A mellékelt utasítások követésével és a szokásos szerszámok használatával biztonságosan rögzítheti a betéteket a bukóketrec keresztcsuklójára.

A Sparco 00798SP1 betoldással a bukóketrechez hozzáadva jelentősen megnöveli járműve szerkezeti integritását és szilárdságát.

A megerősített keresztcsukló fokozott ellenállást biztosít a torziós erőkkel szemben, és javítja az általános stabilitást nagy sebességű manőverek és ütközés esetén.

Összefoglalva, a Sparco 00798SP1 Bukócső Háromszög Alakú Betoldás Tetőhöz készlet nélkülözhetetlen tartozék a jármű bukóketrecének szilárdságának és stabilitásának optimalizálásához.

Univerzális kialakításával, kiváló minőségű felépítésével és a különböző bukóketrec-konfigurációkhoz való alkalmazkodóképességével ez a készlet sokoldalú megoldást kínál a kritikus csomópontok megerősítésére.

Bízzon a Sparco biztonság és teljesítmény iránti elkötelezettségében, és szerelje fel járművét a Sparco 00798SP1 univerzális tetőrekeszkészlettel.

Használható egyedi építésű cső erősítéséhez is.

Méret: 2 x 190 x 85 mm

De több terméket még itt talál: Bukócső és Tartozékok

1./2.kép  00798SP1

További információk

Tömeg 1 kg

Érdekelhetnek még…