Bukócső Rögzítő Villa

12,70  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Bukócső rögzítő betét, 2 átmérőben

A Sparco Bukócső Rögzítő Villa Bukócső Felszerelés.

Bemutatjuk a Sparco 00781 Bukócső Rögzítő Villa, egy sokoldalú tartozékot, amelyet arra terveztek, hogy leegyszerűsítse a csövek összeszerelését a jármű bukóketrecében.

A Sparco, az iparág megbízható gyártója, ezt a kiváló minőségű villát a bukórúd-tartozékok kínálata részeként kínálja, biztosítva a könnyű beszerelést és a szerkezeti integritást.

A Sparco 00781 görgős villát kifejezetten arra tervezték, hogy megkönnyítse a csövek összeszerelését bukóketrec-konstrukcióban.

Dugó + villa rendszerrel rendelkezik, amely biztonságos és megbízható csatlakozást tesz lehetővé a csövek között.

Ez a rendszer 40 mm-es és 50 mm-es csőátmérőkkel is kompatibilis, rugalmasságot és alkalmazkodóképességet biztosítva a különböző bukóketrec-konfigurációkhoz.

A precizitás és a tartósság szem előtt tartásával készült bukókeretes villa kiváló minőségű anyagok felhasználásával.

A Sparco tisztában van a motorsport nehéz körülményeivel és a megbízható alkatrészek szükségességével.

A villát úgy tervezték, hogy ellenálljon az intenzív vezetés keménységének, így biztosítva a hosszan tartó teljesítményt és biztonságot.

A dugó + villa rendszerrel a Sparco 00781 Bukócső Rögzítő Villa felszerelése egyszerű és problémamentes természetesen a megfelelő tudással és képesítéssel rendelkező személyek számára.

A villa biztonságosan összetartja a csöveket, erős és merev kapcsolatot hozva létre.

Ez biztosítja a bukóketrec szerkezeti integritását, fokozott biztonságot nyújtva a vezető és az utasok számára ütközés vagy borulás esetén.

A Sparco 00781 rögzítő villa sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy különféle bukóketreces alkalmazásokban használható.

Legyen szó bukóketrecről versenyautónak, terepjárónak vagy bármilyen más nagy teljesítményű járműnek, ez a villa megbízható megoldást nyújt a csőszereléshez.

A 40 mm-es és az 50 mm-es csőátmérőkkel való kompatibilitása biztosítja, hogy a projektek széles körére alkalmas.

Összefoglalva, a Sparco 00781 Bukócső Rögzítő Villa elengedhetetlen tartozéka a csövek összeszerelésének leegyszerűsítéséhez járműve bukóketrecében.

Dugó + villa rendszerével, 40 mm-es és 50 mm-es csőátmérőjű kompatibilitásával és kiváló minőségű felépítésével ez a villa megbízható és tartós megoldást kínál.

Bízzon a Sparco minőség és teljesítmény iránti elkötelezettségében, és szerelje fel bukóketrecét a Sparco 00781 villával.

Egyszerűsítse le a cső összeszerelési folyamatát, és biztosítsa a bukóketrec szerkezeti integritását a nagyobb biztonság érdekében a pályán vagy a terepen.

„U” alakú és két átmérőben kapható.

Átmérő: 40 mm  vagy 50 mm

De több terméket még itt talál: Bukócső és Tartozékok

1./2.kép  007814OS  40 mm

1./2.kép  007815OS  50 mm

További információk

Tömeg 0,5 kg
Válassz átmérőt

40 mm, 50 mm

Érdekelhetnek még…