Featherlite

1830,07  Ár az ÁFA-t tartalmazza

FIA Homológ, továbbfejlesztett csatlakozó pontok az egyszerűbb, gyorsabb használat érdekében, 2 méretben, 2 dőlésszögben

A Sparco Featherlite Hans Védőfelszerelés.

Bemutatjuk a Sparco Featherlite Hans -t, egy forradalmi F.H.R (Frontal Head Restraint) eszközt, amelyet úgy terveztek, hogy kivételes biztonságot és teljesítményt nyújtson a motorsportok szerelmeseinek.

A Sparco, a motorsport-felszerelések megbízható vezető gyártója által gyártott Featherlite Hans a csúcstechnológiát, a prémium anyagokat és az innovatív funkciókat ötvözi, hogy könnyű, kényelmes és rendkívül hatékony biztonsági megoldást nyújtson.

A Sparco Featherlite Hans 100%-ban nagy szilárdságú karbonból készült, amely anyag a figyelemre méltó szilárdság-tömeg arányáról ismert.

Ez a karbon konstrukció maximális tartósságot és merevséget biztosít, kiemelkedő védelmet nyújtva baleset vagy ütközés esetén.

Robusztus felépítése ellenére a Featherlite Hans lenyűgözően könnyű, körülbelül 310 grammot nyom.

Ez a pehelykönnyű kialakítás jelentősen csökkenti a nyak és a vállak terhelését, így nagyobb kényelmet és fókuszt tesz lehetővé az intenzív versenyzés során.

A Featherlite Hans csúszó hevederekkel rendelkezik, amelyek kulcsfontosságú alkatrész, így növeli a biztonságot és a mozgás szabadságát.

Ezek a csúszó hevederek lehetővé teszik a fej szabályozott mozgását ütközések során, csökkentve az ostorcsapásos sérülések kockázatát, és nagyobb mozgástartományt biztosítanak.

Az innovatív csúszómechanizmus gondoskodik arról, hogy a készülék alkalmazkodjon az Ön természetes mozgásaihoz, magas szintű kényelmet biztosítva a szükséges védelem megőrzése mellett.

A Featherlite egyik kiemelkedő tulajdonsága az új görbületi gerenda.

A Sparco mérnökei aprólékosan megtervezték a görbületi gerendát az illeszkedés és a teljesítmény optimalizálása érdekében.

Az új görbületi sugár továbbfejlesztett interfészt kínál a sisakkal, biztonságos és kényelmes csatlakozást biztosítva.

Ez az ergonomikus kialakítás szoros illeszkedést biztosít, miközben minimálisra csökkenti a nyomáspontokat, lehetővé téve, hogy a verseny során koncentrált és kényelmes maradjon.

A biztonság a legfontosabb, és a Sparco Featherlite Hans-t úgy tervezték, hogy megfeleljen a motorsport irányító testületei által meghatározott szigorú biztonsági szabványoknak és előírásoknak.

Biztos lehet benne, hogy olyan eszközt használ, amely szigorú tesztelésen esett át.

Így megfelel a legmagasabb biztonsági követelményeknek, így a lehető legnagyobb védelmet nyújtja a versenyzés során.

Összefoglalva, a Sparco Featherlite Hans ötvözi a legmodernebb technológiát, a prémium anyagokat és az innovatív funkciókat.

100%-ban nagy szilárdságú karbon konstrukciójával, könnyű kialakításával, csúszó hevedereivel és új görbületi gerendájával kiemelkedő védelmet, kényelmet és mozgásszabadságot kínál.

Súly: 310 g (Betét nélkül)

Több kialakításban (20˚, 30˚)

Anyag: 100% nagy szilárdságú carbon

Méret: M, L

20° M

30° M

20° L

De több terméket még itt talál: Hans

1./2.kép  00396F

További információk

Tömeg 3 kg
Válassz méretet

L, M

Válassz dőlésszöget

20°, 30°

Érdekelhetnek még…