Club 3

389,89  Ár az ÁFA-t tartalmazza

FIA Homológ, kedvező árban, termoplasztikus anyagból készült, 2 méretben, 1 dőlésszögben

A Sparco 3 Club Hans Védőfelszerelés.

Bemutatjuk a Sparco Club 3 Hans-t, egy megbízható F.H.R (Frontal Head Restraint) eszközt, amelyet a versenypályán a biztonság és a teljesítmény előtérbe helyezésére terveztek.

A Sparco, a motorsport-felszerelések egyik neves márkája által gyártott hans a tartós konstrukciót, a sokoldalú méretezési lehetőségeket és az alapvető jellemzőket ötvözi, hogy megbízható és hatékony biztonsági megoldást nyújtson a vezetőknek.

Kiváló minőségű hőre lágyuló anyagból készült, amely erősségéről és tartósságáról ismert.

Ez a konstrukció biztosítja, hogy a készülék kibírja a motorsportok keménységét, optimális védelmet nyújtva baleset vagy ütközés esetén.

Magabiztosan vezethet, tudva, hogy fejét és nyakát egy megbízható és robusztus F.H.R készülék védi.

A körülbelül 640 gramm egyensúlyt teremt a súly és a védelem között.

Bár kissé nehezebb lehet, mint más modellek, ez a súly növeli a stabilitást és a tartást, csökkentve a túlzott elmozdulás kockázatát az ütközések során.

A Club 3 megnyugvást és nyugalmat biztosít ahhoz, hogy a legjobb teljesítményt nyújthassa a biztonság feláldozása nélkül.

A személyre szabott és kényelmes illeszkedés érdekében két méretben kapható.

Akár kisebb, akár nagyobb testalkatú kényelmes és biztonságos illeszkedést kínál, minimálisra csökkentve az elmozdulás vagy a kényelmetlenség lehetőségét az intenzív versenyzés során.

A többféle méret rendelkezésre állása bizonyítja a Sparco elkötelezettségét amellett, hogy személyre szabott biztonsági megoldásokat kínáljon bármilyen alakú és méretű járművezető számára.

A csúszó hevederek alapvető jellemzői:

Ezek a hevederek lehetővé teszik a fej szabályozott mozgását ütközések során, csökkentve az ostorcsapásos sérülések kockázatát, és nagyobb mozgástartományt biztosítanak.

A csúszó hevederek lehetővé teszik a vezetők számára, hogy megtartsák a természetes és kényelmes vezetési pozíciót, miközben továbbra is kihasználják az eszköz védelmi képességeit.

Összefoglalva, a Sparco Club 3 Hans egy megbízható és hatékony F.H.R eszköz, amelyet a vezető biztonságának előtérbe helyezésére terveztek.

Hőre lágyuló szerkezetével, sokoldalú méretezési lehetőségeivel és csúszó hevedereivel tartósságot, testre szabható illeszkedést és fokozott mozgásszabadságot kínál.

A 20°-os dőlésszögű Sparco Club 3 Hans® használata javasolt több versenysorozatban.

Termoplasztikus anyagból készült és ülő valamint félfekvő pozícióhoz megfelelő (túraautó, rally, GT vagy Formula, együlésesek)

Súly: 640 g

Egy dőlésszögben (20˚)

Anyag: hőre lágyuló

Méret: M/L, L/XL

20° M/L

20° L/XL

De több terméket még itt talál: Hans

1./2.kép  00394C

További információk

Tömeg 3 kg
Válassz méretet

L/XL, M/L

Érdekelhetnek még…