Versenyülés Adapter

132,08  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Ülés adapter, verseny ülésekhez

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Versenyülés Adapter Utcai Versenyülés Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Versenyülés Adapter -t, ami autóspecifikus így több típushoz is megfelelő és rendelhető.

Növelje vezetési élményét a Sparco alvázra szerelhető segédkeretekkel, amelyek optimális támogatást és kompatibilitást biztosítanak a Sparco ülésekkel.

A kiváló minőségű autóipari kiegészítők neves gyártójaként a Sparco gondoskodik arról, hogy konzoljai kiváló teljesítményt és kényelmet biztosítsanak az autók szerelmesei számára.

Legyen szó profi sofőrről vagy szenvedélyes autórajongóról, ezek a segédkeretek elengedhetetlen kiegészítői járművének.

A Sparco Versenyülés Konzol egyik legfontosabb jellemzője a Sparco ülésekkel való exkluzív kompatibilitása.

Ezeket az konzolokat aprólékosan úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a Sparco által gyártott ülésekhez vagy más gyári üléskonzolokhoz.

Ez biztosítja a segédkeretek és az ülések közötti zökkenőmentes integrációt, ami biztonságos és kényelmes vezetési élményt eredményez.

A kifejezetten az alapra szerelhető kagylós ülésekhez és a dönthető sportülésekhez tervezett Sparco konzolok sokoldalú megoldást kínálnak különféle üléskonfigurációkhoz.

Ezek a segédkeretek szilárd alapot biztosítanak az üléseknek, maximális stabilitást és biztonságot biztosítva dinamikus vezetési körülmények között.

A Sparco segédvázakkal a teljesítmény és a kényelem tökéletes kombinációját élvezheti.

Érdemes megjegyezni, hogy ezek a segédkeretek nem kompatibilisek az oldalra szerelt ülésekkel adaptív rudak vagy oldalsó rögzítők használata nélkül.

Ezért, ha már rendelkezik oldalra szerelt ülésekkel, további adaptációs tartozékokra lehet szükség a megfelelő illeszkedés biztosításához.

A pontosság és a tartósság szem előtt tartásával kialakított Sparco konzolok masszívak ezáltal az alulra szerelhető segédvázak tartósak.

A kiváló minőségű anyagokból készült segédkeretek úgy lettek megtervezve, hogy ellenálljanak a lendületes vezetés keménységének.

A Sparco a kiválóság iránti elkötelezettsége biztosítja, hogy konzoljai megfeleljenek a legmagasabb minőségi és megbízhatósági követelményeknek.

Összefoglalva, a Sparco Versenyülés Adapter szerelhető segédkeretek ideális oldalsó üléstartozékok azok számára, akik fokozott vezetési teljesítményre és kényelemre vágynak.

A Sparco ülésekhez való tökéletes illeszkedésükkel, az alapra szerelhető kagylós ülésekkel és a dönthető sportülésekkel való kompatibilitásukkal ezek a segédkeretek sokoldalú megoldást kínálnak a vezetés szerelmeseinek széles köre számára.

Minden gyári üléskonzol helyére beszerelhető.

Ez az adapter a legtöbb versenyüléssel kompatibilis, így minden versenyző számára nagyszerű választás.

Hozza ki a legtöbbet versenyautójából a Sparco ülés konzoljaival.

Kérjük küldje el nekünk az autó gyártmányát valamint típusát és évjáratát e-mailben az info@autoversenycuccok.hu címre.

Akkor tudunk megfelelő információt mondani az árral és a várható szállítási idővel kapcsolatban.

De még több terméket itt talál: Ülés Konzol

1./2.kép  00497RACE

További információk

Tömeg 3 kg

Érdekelhetnek még…