Univerzális Versenyülés Segédkeret

113,03  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Univerzális ülés konzol, a gyári ülés helyére lehet felszerelni, ülés magasság beállítási lehetőséggel

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Univerzális Versenyülés Segédkeret Utcai Versenyülés Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Univerzális Versenyülés Segédkeret -et, amely a tökéletes kiegészítő a nagy teljesítményű ülések felszereléséhez.

A Sparco, a motorsport-felszerelések megbízható neve által gyártott segédkeret úgy lett kialakítva, hogy biztonságos és állítható rögzítési megoldást nyújtson a nagy teljesítményű utcai ülésekhez.

Az univerzális segédvázat kifejezetten az eredeti ülésről levehető csúszdákkal rendelkező autók elhelyezésére tervezték.

Sokoldalú mechanizmusával ez a segédkeret lehetővé teszi az ülés magasságának egyszerű beállítását, optimális kényelmet és láthatóságot biztosítva a különböző magasságú vezetők számára.

Mondjon búcsút a kényelmetlen üléspozícióknak, és köszöntse az Ön igényeire szabott, személyre szabott vezetési élményt.

A Sparco konzol egyik legfontosabb jellemzője, hogy képes akár 430 mm-es csúszdák közötti távolságra is.

Ez biztosítja a kompatibilitást az autómodellek széles skálájával, így valóban univerzális megoldás.

Akár kompakt sportkocsit, akár nagyobb szedánt vezet, ez a segédváz biztonságos és rugalmas illeszkedést biztosít.

A Sparco univerzális segédváz magasságállító mechanizmusa lehetővé teszi a tökéletes vezetési pozíció megtalálását.

Az ülésmagasság finomhangolásával optimális láthatóságot, kényelmet és irányíthatóságot érhet el.

Függetlenül attól, hogy a magasabb pozíciót részesíti előnyben az út jobb kilátása érdekében, vagy az alacsonyabb pozíciót a sportosabb érzés érdekében, ez a konzol lehetővé teszi az ülések beállítását.

A pontosság és a tartósság szem előtt tartásával készült Sparco konzolt úgy tervezték, hogy megfeleljen a nagy teljesítményű vezetés követelményeinek.

Robusztus felépítése stabilitást és megbízhatóságot biztosít még agresszív manőverek során is.

Úgy tervezték, hogy ellenálljon a pálya és az út igénybevételének, és ez a segédváz biztosítja azt a nyugalmat, amelyre szüksége van egy izgalmas vezetési élményhez.

A Sparco Univerzális Versenyülés Segédkeret egy sokoldalú kiegészítő, amely a nagy teljesítményű ülések széles skáláját egészíti ki, de elsődlegesen a Sparco utcai versenyüléseihez ajánljuk.

Akár meglévő üléseit frissíti, akár újakat szerel fel, ez a segédkeret biztonságos és alkalmazkodó alapot biztosít.

Univerzális kialakítása biztosítja a kompatibilitást a különböző ülésmodellekkel, lehetővé téve az Ön preferenciáinak és vezetési stílusának leginkább megfelelő ülések kiválasztását.

Fektessen be a Sparco Univerzális Versenyülés Segédkeretbe , és aknázza ki versenyülései teljes potenciálját.

Magasságállító mechanizmusával, kivehető csúszdás autókkal való kompatibilitásával és strapabíró felépítésével ez a segédkeret megbízható és testre szabható megoldást kínál az ülések beszereléséhez.

Bízzon a Sparco szakértelmében és a minőség iránti elkötelezettségében, miközben fokozza vezetési élményét az konzollal.

Élvezze a kényelem, az állíthatóság és a stabilitás tökéletes egyensúlyát, miközben meghódítja a pályát vagy navigál a nyílt úton.

A Sparco kiválóság iránti elkötelezettsége ennek a segédkeretnek minden részletében megmutatkozik, így minden nagy teljesítményű utcai versenyülésnek elengedhetetlen kelléke.

Eredeti ülés helyére szerelhető konzol és 430 mm a távolság a két tartó között.

De még több terméket itt talál: Ülés Konzol

1./2.kép  00491

További információk

Tömeg 3 kg

Érdekelhetnek még…