Navigátor Oldali Taposó

82,55  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Driver Taposó, domborított eloxált alumíniumból, a képen látható szett tartalmazza a csavarokat és a felfogatókat

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Navigátor Oldali Taposó Karosszéria Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Navigátor Oldali Taposó -t, egy prémium versenyautó-tartozékot, amelyet a navigátor kényelmének és irányíthatóságának fokozására terveztek nagy igénybevétel mellett.

A Sparco, a motorsport-felszerelések megbízható gyártója által készített lábtámasz a kiváló anyagokat, az innovatív dizájnt és az aprólékos tervezést ötvözi, hogy versenyelőnyt biztosítson a versenyzőknek a pályán.

A kiváló minőségű, 3 mm vastag, csúszásmentes alumíniumból készült Sparco Codriver Footrest Pro kivételes tartósságot és tapadást biztosít.

Ezáltal biztosítva, hogy a vezetők a legnehezebb vezetési manőverek során is biztos támasztékot kapjanak.

A sakktábla-mintázat javítja a tapadást, lehetővé téve a navigátorok számára, hogy a maximális teljesítmény érdekében megfelelő támasztékot kapjon.

A Sparco taposó egyik kiemelkedő tulajdonsága a dupla lemezes kialakítás, amely egy alsó lemezből és egy állítható felső lapból áll.

Az alsó lemez a lábtámasznak a jármű padlójára való rögzítésének alapja, míg a felső lemez négy különböző dőlésszögben állítható a navigátor preferenciáinak és ergonómiai igényeinek megfelelően.

Ez a testreszabási lehetőség lehetővé teszi a navigátorok számára, hogy finomhangolják a lábtámasz helyzetét.

Az optimális kényelem és irányítás érdekében, személyre szabott vezetési élményt biztosítva.

A teljesítmény további fokozása érdekében a Sparco Navigátor Oldali Taposó perforációkkal és szakadásgátló dombornyomással rendelkezik.

Ezek a dizájnelemek nemcsak a lábtámasz teljes súlyát csökkentik, hanem megerősítik annak szerkezeti integritását is.

Így biztosítva a hosszan tartó tartósságot és megbízhatóságot versenyzés közben.

A lábtámasz alsó lemeze résekkel van ellátva, amelyek lehetővé teszik a könnyű alkalmazkodást bármilyen típusú padlófúrási mintához.

Ezáltal rugalmasságot és kompatibilitást biztosítva a járművek széles skálájával.

Ez biztosítja, hogy a Sparco Navigátor Taposó zökkenőmentesen integrálható legyen a különböző versenyautó-beállításokba.

Így a versenyzők járműveik műszaki jellemzőitől függetlenül élvezhetik annak előnyeit.

A 270 x 43 x 136 mm-es méretű Sparco taposó bőséges felületet kínál a navigátorok számára, hogy kényelmesen pihentessék lábukat, miközben megfelelő támasztást is kapnak.

Legyen szó szűk kanyarokról a versenypályán, vagy kihívásokkal teli terepen navigálsz, ez a lábtámasz biztosítja azt a tartást és stabilitást, amelyre a legjobb teljesítményedhez szükséged van.

Összefoglalva, a Sparco taposó a tökéletes kiegészítő azoknak a navigátoroknak, akik optimalizálni szeretnék vezetési élményüket és teljesítményüket a pályán.

Strapabíró felépítésének, állítható kialakításának és különféle járműbeállításokkal való kompatibilitásának köszönhetően ez a lábtámasz páratlan kényelmet, irányíthatóságot és sokoldalúságot kínál.

Méretek:

27 cm x 4,3 cm x 13,6 cm (magasság/alsó szélesség/felső szélesség)

De még több terméket itt talál: Taposó

1./2.kép  03814AN1  Alumínium

További információk

Tömeg 1 kg

Érdekelhetnek még…