Tanksapka Kulcs Nélkül

123,19  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Tanksapka kulcs nélküli, alumíniumból készült

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Tanksapka Kulcs Nélkül Karosszéria Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Tanksapka Kulcs Nélkül -t, a tökéletes kiegészítőt a versenyzők és versenyautó-rajongók számára, akik gyors és problémamentes tankolást keresnek versenyhasználat közben.

Az autóiparban ismert Sparco által gyártott tanksapkák (termékszám: 27005OA) a kényelmet, a hatékonyságot és a megbízhatóságot szolgálják.

A Sparco üzemanyagsapkák elengedhetetlen kellékei a versenyautók karosszériájában.

A versenycélú felhasználásra tervezett tanksapkák kifejezetten az üzemanyag-utántöltési folyamat javítására készültek, lehetővé téve a gyorsabb bokszkiállást és minimalizálva a leállást a pályán.

Kulcs nélküli kialakításuknak köszönhetően ezek a kupakok szükségtelenné teszik a kulcs használatát, észszerűsítik az üzemanyag-feltöltési folyamatot, és értékes időt takarítanak meg a kritikus pillanatokban.

A kiváló minőségű alumíniumból készült Sparco üzemanyagsapkák úgy készültek, hogy ellenálljanak a motorsportok megfeszített körülményeinek.

Az alumínium anyag kivételes szilárdságot és tartósságot biztosít, így extrém versenykörülmények között is hosszú élettartamot eredményez.

Biztos lehet benne, hogy ezeket az üzemanyag-sapkákat úgy tervezték, hogy ellenálljanak a versenyzés keménységének, és megbízható szolgáltatást nyújtsanak a versenyszezon során.

Ezeknek a tanksapkáknak a legfontosabb jellemzője a kényelmes és hatékony kialakítás.

A kulcs nélküli mechanizmus révén a tankolás zökkenőmentes és egyszerű folyamattá válik.

Egyszerűen csavarja le a kupakot, hogy hozzáférjen az üzemanyagtartályhoz, és gyorsan újratölthesse anélkül, hogy további kulcsokra vagy szerszámokra lenne szüksége.

A felhasználóbarát kialakítás biztosítja, hogy a bokszkiállások gyorsak és hatékonyak legyenek, így Ön a versenyre koncentrálhat.

Praktikusságuk mellett a Sparco Tanksapka Kulcs Nélkül stílusossá teszi versenyautója külső karosszériáját.

Az elegáns alumínium kivitel sportos és professzionális megjelenést kölcsönöz, javítva járműve belső esztétikáját.

Akár a pályán versenyez, akár versenyautóját rendezvényeken mutatja be, ezek a tanksapkák olyan látványt adnak, amely kiegészíti nagy teljesítményű gépét.

A Sparco üzemanyagsapkák felszerelése gyerekjáték természetesen a megfelelő tudással rendelkező személyeknek.

Ezeket a kupakokat úgy tervezték, hogy kompatibilisek legyenek a versenyautó-modellek széles választékával, és minimális erőfeszítéssel könnyedén felszerelhetők az üzemanyagtartályra.

A precíz tervezés és a minőségi kivitelezés biztonságos és megbízható kapcsolatot biztosít, valamint nyugalmat az intenzív versenyeken.

A Sparco üzemanyagsapkák nélkülözhetetlen tartozékai a versenyzők és versenyautó-rajongók számára, akik gyorsaságot, hatékonyságot és teljesítményt követelnek.

Kulcs nélküli kialakításukkal, strapabíró alumínium konstrukciójukkal és stílusos megjelenésükkel ezek a tanksapkák nyerő kombinációt kínálnak a versenyekhez.

Fokozza versenyzési élményét a Sparco üzemanyagsapkákkal, és élvezze a gyors és hatékony tankolást anélkül, hogy a stílus és a megbízhatóság rovására menne.

Összefoglalva, a Sparco Tanksapka kulcs nélküli mechanizmusukkal, alumínium konstrukciójukkal és áramvonalas kialakításukkal elengedhetetlen kellékei a versenyautók karosszériájának.

A versenyre tervezett tanksapkák gyors és hatékony tankolást tesznek lehetővé, gyorsabb bokszkiállást, és csökkentik az állásidőt a pályán.

Frissítse versenyautóját a Sparco üzemanyagsapkákkal, és tapasztalja meg a kényelmet, a teljesítményt és a stílust, amelyet versenyzésre használ.

De még több terméket itt talál: Karosszéria Kiegészítő

1./2.kép  27005OA  Alumínium

További információk

Tömeg 0,5 kg

Érdekelhetnek még…