Üzemanyag Beöntő Tölcsér

52,07  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Tankbeöntő tölcsér, alumíniumból készült

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Üzemanyag Beöntő Tölcsér Karosszéria Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Üzemanyag Beöntő Tölcsér -t, egy nagy teljesítményű tartozékot, amelyet úgy terveztek, hogy javítsa versenyautója külső karosszériájának funkcionalitását és esztétikáját a színfalakon belül.

A Sparco, az autóipar megbízható neve által gyártott tanksapka (termékszám: 27009G) precízen és a részletekre való odafigyeléssel készült, hogy megfeleljen a versenysport igényeinek.

A tölcsér kiváló minőségű alumíniumból készült, amely biztosítja a tartósságot és az erőt a legnehezebb versenykörülmények között is.

Az alumínium konstrukció nemcsak kivételes teljesítményt nyújt, hanem egy csipetnyi letisztultságot és kifinomultságot is ad versenyautója külsejének.

A Sparco tölcsér egyik kiemelkedő tulajdonsága a tartály beöntő tölcsére.

Ez az innovatív dizájnelem megkönnyíti a gyors és hatékony tankolást, simább bokszkiállást tesz lehetővé, és csökkenti a versenyek alatti állásidőt.

A tartály tölcsére áramvonalas csatornát biztosít az üzemanyag-áramláshoz, minimálisra csökkenti a kiömlést és maximalizálja a hatékonyságot a tankolási folyamat során.

A kifejezetten versenyautókhoz tervezett Sparco tölcsér minden motorsport-rajongó nélkülözhetetlen karosszéria-tartozék.

Aerodinamikus kialakításának köszönhetően ez a tölcsér minimálisra csökkenti a légellenállást és optimalizálja az autó általános teljesítményét.

Az Üzemanyag Beöntő Tölcsér javítja az autó aerodinamikáját valamint a könnyebb kezelhetőséget is versenykörülmények között.

A Sparco tölcsér beszerelése egyszerű és problémamentes természetesen a megfelelő tudással rendelkező személyek számára.

Úgy tervezték, hogy kompatibilis legyen a versenyautó modellek széles skálájával, így sokoldalú választás a versenyzés szerelmesei számára.

A precíz tervezés és a minőségi kidolgozás biztosítja a biztonságos és megbízható illeszkedést, nyugalmat biztosítva az intenzív versenyeken és a nagy sebességű manővereken.

Praktikus funkcionalitása mellett a Sparco tölcsért kifejezetten látványos megjelenést kölcsönöz versenyautója külső karosszériájának.

Az elegáns alumínium kivitel és az aerodinamikus kialakítás professzionális és dinamikus megjelenést kölcsönöz járművének, amely kiemelkedik a versenytársak közül.

Akár versenyezik a pályán, akár bemutatja autóját eseményeken, az tank beöntő tölcsér egy csipetnyi stílust és kifinomultságot kölcsönöz versenygépének.

A Sparco tölcsér bizonyítja a Sparco azon elkötelezettségét, hogy kiváló minőségű termékeket szállítson, amelyek megfelelnek a motorsportok szigorú követelményeinek.

Alumínium felépítésével és aerodinamikus kialakításával ez a tölcsér tökéletes egyensúlyt kínál a teljesítmény, a funkcionalitás és a stílus között.

Frissítse versenyautója külső karosszériáját a Sparco beöntő tölcsér és tapasztalja meg, milyen különbséget jelent a versenyzés során.

Összefoglalva, a Sparco Üzemanyag Beöntő Tölcsér alumínium konstrukciójával, tölcsérével és aerodinamikus kialakításával elengedhetetlen kelléke a versenyautók karosszériáján kívül.

Fokozza versenyautója funkcionalitását, teljesítményét és esztétikáját ezzel a kiváló minőségű tölcsérével.

Bízza a Sparco-ra, hogy megadja azokat az eszközöket, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy a pályán kiválóan teljesítsen, és versenygépével a lehető legtöbbet hozza ki magából.

De még több terméket itt talál: Karosszéria Kiegészítő

1./2.kép  27009G  Alumínium

További információk

Tömeg 0,5 kg

Érdekelhetnek még…