Lefogatók

29,21  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Rugós és csatos motortér lefogatók, hátsó lefogató 1 színben, a motorháztető lefogató pedig eloxált 3 színben

A Sparco Lefogatók Karosszéria Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Lefogatók -at, amely kötelező tartozék a versenyzők és versenyautó-rajongók számára, akik szeretnék javítani járművük külső karosszériájának funkcionalitását és stílusát.

A Sparco, az autóipar megbízható neve által gyártott motorháztető lefogatók (01606 termékszám) a tartósságot, a sokoldalúságot és a testre szabhatóságot ötvözik, így alapvető megoldást kínálnak a versenyautók számára.

A motorháztető csapok egy pár rozsdamentes acél csap, amelyet a versenyautó motorháztetőjének biztonságos rögzítésére terveztek.

Robusztus felépítésükkel ezek a csapok maximális szilárdságot és tartósságot biztosítanak, hogy a motorháztető biztonságosan zárva maradjon nagy sebességű versenyzés és kedvezőtlen vezetési körülmények között is.

A rozsdamentes acél anyag nemcsak kiváló korrózióállóságot biztosít, hanem elegáns és kiemelkedő megjelenést is kölcsönöz versenyautójának külsejének.

A Sparco motorháztető lefogatók egyik kiemelkedő tulajdonsága a rögzített csúszócsap-mechanizmus.

Ez az innovatív kialakítás biztosítja, hogy a lefogató biztonságosan rögzítse a motorháztetőt, megakadályozva a véletlen elvesztést vagy leválást.

Extra biztonságot és kényelmet biztosít, lehetővé téve a könnyű és hatékony működést a motorháztető nyitásakor és zárásakor.

Praktikus funkcionalitásuk mellett a Sparco motorháztető Lefogatók egy kis személyre szabottságot kínálnak verseny és utcai autójának.

Kétféle típusból állnak rendelkezésre: eloxált vagy rozsdamentes acél.

Az eloxált változat színválasztékot kínál, lehetővé téve, hogy a csapokat az autó külső esztétikájához igazítsa vagy kontrasztba állítsa.

A rozsdamentes acél opció időtlen és klasszikus megjelenést kínál, amely bármely versenyautó stílushoz illeszkedik.

Bármelyik színt is választja, a Sparco motorháztető-csapok testre szabott megjelenést kölcsönöznek járműve külső karosszériájának.

A Sparco motorháztető Lefogatók párban kaphatók, így biztosítva, hogy minden meglegyen, ami a motorháztető mindkét oldalának hatékony rögzítéséhez szükséges.

Minden készlet tartalmazza a szükséges hardvert és rögzítő elemeket az egyszerű telepítés érdekében természetesen a megfelelő tudással rendelkező személyeknek.

A precíz tervezése és minőségi kidolgozása garantálja a biztonságos és megbízható illeszkedést, nyugalmat biztosít a nagy sebességű versenyeken, és biztosítja, hogy a motorháztető szilárdan a helyén maradjon.

A Sparco motorháztető csapok túlmutatnak a motorháztető rögzítésén.

Három eloxált színben kínálnak lefogatókat a motorháztetőhöz és rugós kivitelben a csomagtartóhoz.

Ezek a kiegészítő funkciók további kényelmet és stílust biztosítanak, lehetővé téve a motorháztető és a csomagtartó egyszerű nyitását és zárását, miközben egy csipetnyi hangulatot adnak versenyautója külsejének.

Összefoglalva, a Sparco Lefogatók egy sokoldalú és stílusos kiegészítő a verseny és utcai autó karosszériájának.

Rozsdamentes acél szerkezetükkel, zárt csúszócsap-mechanizmusukkal és opcionális eloxált színekkel ezek a motorháztető-csapok funkcionalitást és testre szabhatóságot is kínálnak.

Válassza a Sparco-t a minőség és a megbízhatóság érdekében, és javítsa versenyautóját a Sparco motorháztető-csapokkal, amelyek biztonságot, stílust és személyre szabott érintést biztosítanak járműve külső karosszériájának.

De még több terméket itt talál: Karosszéria Kiegészítő

1./2.kép  01606AA Kék

3.kép  01606S  Ezüst

4.kép  01606AR  Piros

5.kép  01608  Rugós leszorító  Ezüst

További információk

Tömeg 0,5 kg
Válassz színt

Ezüst, Ezüst (hátsó rugós lefogató), Kék, Piros

Érdekelhetnek még…