Lefogatók

29,21  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Rugós és csatos motortér lefogatók, hátsó lefogató 1 színben, a motorháztető lefogató pedig eloxált 3 színben

A Sparco Lefogatók Karosszéria Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Lefogatók -at, amely kötelező tartozék a versenyzők versenyautó-rajongók számára, akik szeretnék javítani járművük külső karosszériájának funkcionalitását és stílusát.

A Sparco, az autóipar megbízható neve által gyártott motorháztető lefogatók (01606 termékszám) a tartósságot, a sokoldalúságot és a testre szabhatóságot ötvözik, így alapvető megoldást kínálnak a versenyautók számára.

A Sparco motorháztető csapok egy pár rozsdamentes acél csap, amelyet a versenyautó motorháztetőjének biztonságos rögzítésére terveztek.

Robusztus felépítésükkel ezek a csapok maximális szilárdságot és tartósságot biztosítanak, hogy a motorháztető biztonságosan zárva maradjon nagy sebességű versenyzés és kedvezőtlen vezetési körülmények között is.

A rozsdamentes acél anyag nemcsak kiváló korrózióállóságot biztosít, hanem elegáns és kiemelkedő megjelenést is kölcsönöz versenyautójának külsejének.

A Sparco motorháztető lefogatók egyik kiemelkedő tulajdonsága a rögzített csúszócsap-mechanizmus.

Ez az innovatív kialakítás biztosítja, hogy a lefogató biztonságosan rögzítse a motorháztetőt, megakadályozva a véletlen elvesztést vagy leválást.

Extra biztonságot és kényelmet biztosít, lehetővé téve a könnyű és hatékony működést a motorháztető nyitásakor és zárásakor.

Praktikus funkcionalitásuk mellett a Sparco motorháztető Lefogatók egy kis személyre szabottságot kínálnak versenyautójának.

Kétféle típusból állnak rendelkezésre: eloxált vagy rozsdamentes acél.

Az eloxált változat színválasztékot kínál, lehetővé téve, hogy a csapokat az autó külső esztétikájához igazítsa vagy kontrasztba állítsa.

A rozsdamentes acél opció időtlen és klasszikus megjelenést kínál, amely bármely versenyautó stílushoz illeszkedik.

Bármelyik színt is választja, a Sparco motorháztető-csapok testre szabott megjelenést kölcsönöznek járműve külső karosszériájának.

A Sparco motorháztető Lefogatók párban kaphatók, így biztosítva, hogy minden meglegyen, ami a motorháztető mindkét oldalának hatékony rögzítéséhez szükséges.

Minden készlet tartalmazza a szükséges hardvert és rögzítő elemeket az egyszerű telepítés érdekében természetesen a megfelelő tudással rendelkező személyeknek.

A precíz tervezése és minőségi kidolgozása garantálja a biztonságos és megbízható illeszkedést, nyugalmat biztosít a nagy sebességű versenyeken, és biztosítja, hogy a motorháztető szilárdan a helyén maradjon.

A Sparco motorháztető csapok túlmutatnak a motorháztető rögzítésén.

Három eloxált színben kínálnak kapaszkodókat a motorháztetőhöz és rugós kivitelben a csomagtartóhoz.

Ezek a kiegészítő funkciók további kényelmet és stílust biztosítanak, lehetővé téve a motorháztető és a csomagtartó egyszerű nyitását és zárását, miközben egy csipetnyi hangulatot adnak versenyautója külsejének.

Összefoglalva, a Sparco Lefogatók egy sokoldalú és stílusos kiegészítő a versenyautó karosszériájának.

Rozsdamentes acél szerkezetükkel, zárt csúszócsap-mechanizmusukkal és opcionális eloxált színekkel ezek a motorháztető-csapok funkcionalitást és testre szabhatóságot is kínálnak.

Válassza a Sparco-t a minőség és a megbízhatóság érdekében, és javítsa versenyautóját a Sparco motorháztető-csapokkal, amelyek biztonságot, stílust és személyre szabott érintést biztosítanak járműve külső karosszériájának.

Párban értékesítjük.

De még több terméket itt talál: Karosszéria Kiegészítő

1./2.kép  01606AA Kék

3.kép  01606S  Ezüst

4.kép  01606AR  Piros

5.kép  01608  Rugós leszorító  Ezüst

További információk

Tömeg 0,5 kg
Válassz színt

Ezüst, Ezüst (hátsó rugós lefogató), Kék, Piros

Érdekelhetnek még…

Fontos Információ!

Kedves Érdeklődő/Vásárló!

A weboldalon a 2024-es termékek és árak frissítése folyamatban van. Kérjük rendelés előtt érdeklődjön e-mailben az info@avc.hu elérhetőségen a termék/termékek elérhetősége és ára miatt. Köszönjük a megértést.

Azokra a termékekre ahol a cikkszám 2024-el kezdődik ez a felhívás nem vonatkozik.

In-Car-Tel Kft.

This will close in 23 seconds