Áramtalanító (2 pólusú)

25,40  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Áramtalanító, 2 pólusú

A Sparco Áramtalanító (2 pólusú) Karosszéria Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Áramtalanító (2 pólusú) -t, amely egy nélkülözhetetlen versenykiegészítő, ami páratlan irányítást és biztonságot kínál járműve elektromos rendszere felett.

A Sparco, a versenyipar megbízható neve, a 01336-os termékszámú Sparco áramtalanító azért készült, hogy tökéletes energiagazdálkodást és nyugalmat biztosítson a pályán.

Forgatható karral van felszerelve, amely lehetővé teszi az erőfeszítés nélküli működést.

A kar egyszerű elfordításával azonnal lekapcsolhatja a fő elektromos áramkört, megszakítva a jármű áramellátását.

Ez a funkció felbecsülhetetlen értékűnek bizonyul vészhelyzetekben, karbantartási munkák során vagy a jármű szállításánál, biztosítva a gyors és hatékony áramkimaradást.

Akár gyorsan le kell kapcsolnia az áramellátást a vezetőülésből, ez a funkció nagyobb rugalmasságot és biztonságot nyújt.

A Sparco áramtalanító sokoldalúsága egy másik figyelemre méltó jellemző.

Alkalmas 6, 12 és 24 V-os rendszerekkel való használatra, sokféle versenybeállításhoz.

A 100 A folyamatos névleges feszültségű kapcsoló megbízható és egyenletes teljesítményt biztosít még nehéz körülmények között is.

Akár egy kisebb versenyen, akár egy professzionális rendezvényen versenyez, a Sparco áramtalanítója robusztus energiagazdálkodást biztosít.

A biztonság a legfontosabb, és a Sparco Áramtalanító (2 pólusú) ennek szem előtt tartásával tervezték.

A fő elektromos áramkör azonnali leválasztásával vészhelyzetek esetén hibamentes intézkedésként működik, minimalizálva az elektromos események kockázatát.

Bízhat a Sparco minőség iránti elkötelezettségében és az ipari szabványoknak való megfelelésben, hogy a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsa a versenyzés során.

Összefoglalva, a Sparco Áramtalanító (2 pólusú) kulcsfontosságú alkatrész a versenyzés szerelmesei számára, akik az optimális energiagazdálkodást és biztonságot keresik.

Forgó karjával, a fő elektromos áramkör azonnali lekapcsolásával a különböző feszültségrendszerekkel való kompatibilitása révén ez a kapcsoló páratlan vezérlést és kényelmet kínál.

Bízzon a Sparco megbízhatóságában és szakértelmében, hogy javítsa versenyzési élményét a bipoláris áramtalanítóval.

Maradjon biztonságban, és tárja fel teljes versenypotenciálját.

De több terméket még itt talál: Karosszéria Kiegészítők

1./2.kép  01336

További információk

Tömeg 0,5 kg

Érdekelhetnek még…