Áramtalanító (6 pólusú)

55,88  Ár az ÁFA-t tartalmazza

FIA spec. Homológ, áramtalanító, 6 pólusú,

A Sparco Áramtalanító (6 pólusú) Karosszéria Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Áramtalanító (6 pólusú) -t, egy létfontosságú versenykiegészítőt, amely optimális vezérlést és biztonságot biztosít járműve elektromos áramkörei felett.

A Sparco által gyártott, a versenyipar megbízható neve, a 01337 termékszámú Sparco áramtalanító azért van, hogy nyugalmat és kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújtson a pályán.

A Sparco áramtalanító egyik kiemelkedő tulajdonsága a forgókaros kialakítás.

A kar egyszerű elfordításával azonnal leválaszthatja az összes elektromos áramkört, hatékonyan megszakítva a jármű áramellátását.

Ez a funkció felbecsülhetetlen értékűnek bizonyul vészhelyzetekben vagy karbantartási feladatok elvégzésekor, lehetővé téve a gyors és hatékony áramleválasztást.

Ez a funkció különösen hasznosnak bizonyul olyan helyzetekben, amikor az áramellátás azonnali leválasztására van szükség, és további biztonságot és irányítást biztosít.

Praktikus kialakítása mellett a Sparco áramtalanító megfelel az FIA specifikációinak, biztosítva a megbízhatóságot és az iparági szabványoknak való megfelelést.

Ez a megfelelőség garantálja, hogy megfelel a szigorú biztonsági követelményeknek, így alkalmassá teszi a professzionális versenykörnyezetekben való használatra, és önbizalmat ad ahhoz, hogy átlépje teljesítménye határait.

A Sparco Áramtalanító (6 pólusú) sokoldalúsága egy másik figyelemre méltó tulajdonság.

Alkalmas 6, 12 és 24 V-os rendszerekkel való használatra, sokféle versenyfelszereléshez.

Ez a 100 A folyamatos névleges feszültségű kapcsoló egyenletes és megbízható teljesítményt nyújt még nehéz körülmények között is.

Gépkocsija elektromos rendszerétől függetlenül a Sparco áramtalanító zökkenőmentes integrációt és megbízható energiagazdálkodást kínál.

Összefoglalva, a Sparco Áramtalanító (6 pólusú) elengedhetetlen alkatrésze a versenyzés szerelmeseinek, akik hatékony teljesítményszabályozásra és biztonságra vágynak.

Forgókaros kialakításával, az összes elektromos áramkör azonnali leválasztásával, a FIA specifikációinak való megfeleléssel és a különféle feszültségrendszerekkel való kompatibilitásával ez a kapcsoló kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújt.

Védje versenyjárműve elektromos rendszerét, és biztosítsa az optimális vezérlést a Sparco Áramtalanító (6 pólusú) segítségével.

Bízzon a Sparco szakértelmében, és emelje versenyélményét a hatékonyság és a biztonság új magasságaiba.

Alkalmas 6, 12 és 24 V-os rendszerekhez, névleges 100A folyamatos feszültség.

De több terméket még itt talál: Karosszéria Kiegészítők

1./2.kép  01337

További információk

Tömeg 0,5 kg

Érdekelhetnek még…