Biztonsági Ablakháló T-szériához

100,33  Ár az ÁFA-t tartalmazza

FIA 8863-2013 Homológ, ablakháló, 2 típusban bal vagy jobb, 1 színben

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Biztonsági Ablakháló T-szériához FIA Art.253 Annex J. Homológ Karosszéria Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Biztonsági Ablakháló T-szériához, egy létfontosságú biztonsági tartozékot, amelyet a pilóták védelmének és az FIA előírásainak való megfelelés fokozására terveztek körversenyeken vagy terepversenyeken.

A Sparco, a motorsport-felszerelések vezető cége által gyártott ablakháló ötvözi a robusztus felépítést.

Valamint a felhasználóbarát jellemzőket és az FIA szabványok szigorú betartását, hogy optimális biztonságot nyújtson a pályán.

A FIA J. annex Art 253 előírásai szerint kifejezetten körpályás vagy terepen való használatra készült.

Ez a Sparco ablakháló alapvető védelmet nyújt a törmelékek és a potenciális veszélyek ellen.

Ez a 100×50 cm méretű ablakháló bőséges lefedettséget kínál, hogy megvédje a vezetőt a külső tárgyaktól anélkül, hogy akadályozza a kilátást vagy a biztonságot.

A tépőzáras pántokkal felszerelt Sparco ablakháló egyszerű felszerelést és eltávolítást tesz lehetővé, biztosítva a problémamentes telepítést és karbantartást.

A tépőzáras hevederek biztonságos rögzítést biztosítanak a jármű vázához, és a helyén tartják az ablakhálót intenzív versenyzési körülmények között.

Ezenkívül két heveder gyors kioldó kapcsokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a gyors eltávolítást vészhelyzet esetén, például a jármű felborulása vagy tűz esetén.

A biztonság a legfontosabb, és a Sparco Biztonsági Ablakháló T-szériához megfelel az FIA összes ablakhálóra vonatkozó követelményének, biztosítva a szigorú biztonsági előírások betartását.

Az FIA J Függelékben található előírásai szerint gyártva. 253 – A 11. cikk értelmében ezt az ablakhálót szigorú tesztelésnek és minőség ellenőrzésnek veti alá, hogy garantálja hatékonyságát a verseny közbeni védelemhez.

A Sparco ablakháló telepítése egyszerű, minimális eszközöket és szakértelmet igényel.

A tépőzáras hevederek könnyen beállíthatók a kívánt feszesség és pozíció eléréséhez, így személyre szabott illeszkedést biztosítanak minden vezetőnek és járműnek.

Felszerelés után az ablakháló biztonságosan a helyén marad, megbízható védelmet nyújtva a verseny során.

Összefoglalva, a Sparco ablakháló nélkülözhetetlen biztonsági tartozék a körversenyeken vagy terepversenyeken résztvevő versenyzők számára.

Robusztus felépítésével, felhasználóbarát jellemzőivel és az FIA előírásainak való megfeleléssel ez az ablakháló megbízható védelmet és nyugalmat biztosít a pályán.

Bízzon a Sparco-ban, hogy kiváló minőségű versenyautó-tartozékokat biztosít Önnek, amely megfelelő védelmet biztosít minden verseny során.

Az ár egy darabra vonatkozik.

Méret: 100 x 50 cm

De még több terméket itt talál: Karosszéria Kiegészítő

1./2.kép  002198FA-NR  Fekete

További információk

Tömeg 1 kg

Érdekelhetnek még…