Biztonsági Ablakháló II

87,63  Ár az ÁFA-t tartalmazza

FIA 2003 spec. Homológ,  gyorsan eltávolítható ablakháló, 3 színben

A Sparco Biztonsági Ablakháló II FIA 2003 spec. Homológ Karosszéria Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Biztonsági Ablakháló II -at a tökéletes versenyhálókat, amelyek célja a biztonság és a megfelelőség biztosítása a pályán.

Ezeket a versenyhálókat aprólékosan kidolgozták és az FIA 8863-2013 szabványoknak megfelelően jóváhagyták, optimális védelmet és nyugalmat garantálva a professzionális és amatőr versenyzőknek egyaránt.

A Sparco, a motorsport-ipar neves gyártója által tervezett Sparco cikkszám: 002192FA ablakhálók szakértelemmel készültek, hogy megfeleljenek a pályahasználat szigorú követelményeinek.

A precíziós kialakítású hálók biztonságos akadályt biztosítanak, miközben kiváló kilátást és szellőzést nyújtanak a járműben.

A Sparco ablakhálók egyik legfontosabb jellemzője, hogy szigorúan betartják az FIA J 253 melléklete előírásait.

Ez biztosítja, hogy a hálók megfeleljenek a Nemzetközi Autószövetség (FIA) legmagasabb biztonsági előírásainak, így megbízható választássá válnak versenykörnyezetben.

Az 50 cm-es hosszúság és 52 cm-es magasságú ablakhálókat átgondoltan tervezték, hogy járművek széles skálájához illeszkedjenek.

A kompakt méret zökkenőmentes telepítési folyamatot tesz lehetővé így könnyű integrációt a versenyrendszerbe.

Ezenkívül a Sparco Biztonsági Abalkháló II speciálisan kialakított szalaggal vannak felszerelve, amely megkönnyíti a gyors rögzítést a bukócsőhöz.

Ez a funkció problémamentes telepítést tesz lehetővé, értékes időt és erőfeszítést takarítva meg a versenyre való felkészülés során.

Ha a pályán a biztonságról van szó, a Sparco ablakhálók kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújtanak.

A kiváló minőségű anyagok és a szakszerű kivitelezés kombinációja biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot a legigényesebb versenykörülmények között is.

A versenyzők magabiztosan támaszkodhatnak ezekre a hálókra, hogy megbízható védelmet nyújtsanak és javítsák járműveik általános biztonságát.

Legyen szó profi versenyzőről vagy rajongóról, a Sparco 002192FA ablakhálók minden komoly versenybeállítás elengedhetetlen alkatrészei.

A megfelelőségre, kényelemre és tartósságra tervezett hálók a biztonság és a funkcionalitás tökéletes keverékét kínálják.

Növelje versenyélményét, és helyezze előtérbe a biztonságot a Sparco Biztonsági Abalkháló III -val.

Bízzon a Sparco kiváló hírnevében, és tapasztalja meg azt a nyugalmat, amely a csúcskategóriás versenyfelszerelések használatából adódik.

Az ablakhálók ideális kiegészítőt jelentenek, ha a vezetők zárt pilótafülkékkel és nyitott ablakokkal (például NASCAR) versenyeznek.

Úgy tervezték, hogy a vezető a pilótafülkében maradjon.

A hálók tetején és alján varrott hurkok találhatók a könnyű rögzítés érdekében.

Az FIA J 253 mellékletének megfelelően.

Méret: 50×52 cm

De még több terméket itt talál: Karosszéria Kiegészítő

1./2.kép  002192FA-G  Sárga

3.kép  002192FA-R  Piros

4.kép  002192FA-BM  Sötétkék

További információk

Tömeg 0,5 kg
Válassz színt

Piros, Sárga, Sötétkék

Érdekelhetnek még…