Versenykormány Védőbetét

125,73  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Kormány adapter, a megfelelő Sparco kormány kiegészítője, utcai kormányhoz, 2 színben

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Versenykormány Védőbetét Versenykormány Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Versenykormány Védőbetét -et, a kormánykerék nélkülözhetetlen tartozékát, amely a biztonságot és a kényelmet helyezi előtérbe.

A Sparco, a motorsport-felszerelések megbízható márkája által gyártott, 015002NR termékszámú termék célja, hogy javítsa a vezetési élményt azáltal, hogy hirtelen ütközés esetén puha párnát biztosítson.

A Sparco védőbetét középső betéttel rendelkezik, amely védőbetétként funkcionál a kormánykeréken.

Ezt a csillapító elemet gondosan úgy tervezték, hogy elnyelje az ütéseket, és csökkentse a kezek és az ujjak sérülésének kockázatát váratlan ütközések vagy ütődések során.

A biztonság rendkívül fontos, és ez a párna további védelmet ad a vezetési élményhez.

A védőbetét univerzális rögzítési kialakítása biztosítja a kompatibilitást bármilyen típusú kormánykerékkel.

Függetlenül a jármű gyártmányától vagy modelljétől, bízhat abban, hogy ez a védőbetét zökkenőmentesen illeszkedik és rögzíti a kormánykereket.

Ez a sokoldalúság lehetővé teszi, hogy élvezze az védőbetét előnyeit anélkül, hogy a kompatibilitási problémák miatt aggódna.

A védőbetét felhasználóbarát kialakításának köszönhetően a telepítés gyerekjáték.

Egyszerűen helyezze a párnát a kormánykerék közepére, és rögzítse a helyére.

Az egyszerű telepítési folyamat biztosítja, hogy ezt az alapvető biztonsági tartozékot pillanatok alatt üzembe helyezze.

A biztonsági jellemzői mellett a Sparco Versenykormány Védőbetét stílust is kölcsönöz a kormánynak.

Az ikonikus Sparco logó, amely jól láthatóan megjelenik a pad közepén, a márka minőség és teljesítmény iránti elkötelezettségét mutatja.

Ez a logó a motorsportok iránti elkötelezettséged szimbólumaként működik, és jellegzetes vizuális elemet ad a kormányhoz.

Az védőbetét nemcsak a biztonságot és a kényelmet helyezi előtérbe, hanem a Sparco innováció és funkcionalitás iránti elkötelezettségét is példázza.

Kiváló minőségű anyagokból készült, hogy biztosítsa a tartósságot és a hosszan tartó teljesítményt, biztosítva, hogy megbízhatóan védje Önt még sok kilométeren keresztül.

Összefoglalva, a Sparco védőbetét a kormánykerék kötelező tartozéka, amely ötvözi a biztonságot, a kényelmet és a stílust.

Puha párnázása védelmet nyújt ütközés esetén, míg az univerzális rögzítési kialakítás bármilyen kormánykerékkel kompatibilis.

Könnyű telepítési folyamatával és ikonikus Sparco logójával ez az alátét egyszerre funkcionális és látványos.

Részesítse előnyben a biztonságot, és fokozza a vezetési élményt a Sparco védőbetét segítségével ami a kormánykerék tökéletes kiegészítője.

Megjegyzés: A kormánykerék nem tartozék

De több terméket még itt talál: Kormány Kiegészítők

1./2.kép  015002NR  Fekete

További információk

Tömeg 1 kg

Érdekelhetnek még…