R350B

252,73  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Verseny kormány, középső lyukkal, 6 csavaros, 39 mm mélység, 330 mm átmérő

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco R350B Versenykormány.

Bemutatjuk a Sparco R350B Versenykormány -t ezáltal engedd szabadjára az erőt és a pontosságot a pályán.

A Sparco R350, termékszáma 015R350PSO, egy csúcskategóriás versenykormány, amelyet kifejezetten formula és szalon versenyekhez terveztek.

A nagy teljesítményű autóipari termékek megbízható gyártójaként a Sparco a legnagyobb pontossággal és a részletekre való odafigyeléssel tervezte meg, biztosítva, hogy megfeleljen a professzionális pilóták és a versenyzés szerelmeseinek igényeinek.

Legfontosabb jellemzője a páratlan teljesítmény a pályán.

Speciális kialakításával és felépítésével ez a kormánykerék úgy készült, hogy megfeleljen a nagy sebességű versenyzés szigorú követelményeinek.

Akár a versenypályát hódítja meg, akár a kihívásokkal teli verseny pályákon navigál, minden kanyarban optimális irányítást, reakciókészséget és pontosságot biztosít.

Úgy tervezték, hogy illeszkedjen az összes szabványos Momo, OMP és Sparco típusú boss készlethez, sokoldalúságot és kompatibilitást biztosítva a járműmodellek széles skálájával.

A Sparco kényelem és könnyű beszerelés iránti elkötelezettsége biztosítja, hogy ezt a kormánykereket problémamentesen, zökkenőmentesen beépíthesse a versenybeállításokba.

A középső furattal és 6 csavaros kialakítással biztonságos és erős csatlakozást kínál a kormányoszlophoz.

Ez a kialakítás növeli a kormánykerék általános stabilitását és merevségét, lehetővé téve a precíz és magabiztos kormányzást a nagy teljesítményű vezetés során.

A Sparco biztonság és megbízhatóság iránti elkötelezettsége a R350B konstrukciójának minden aspektusában tükröződik.

Kiváló minőségű velúr anyagból készült így kivételes kényelmet és tapadást kínál a hosszabb versenyeken az IP68 gombokkal pedig a víz és porvédelem aktiválható.

A velúr anyaga fényűző érzést biztosít, miközben biztosítja az optimális irányítást és minimálisra csökkenti a vezető fáradtságát.

A Sparco anyagválasztása bizonyítja elkötelezettségét amellett, hogy a lehető legjobb vezetési élményt nyújtsa a versenyzés szerelmeseinek.

A 6×70 mm-es furateloszlásnak köszönhetően kompatibilis a motorsportban általánosan használt kiegészítőkkel és tartozékokkal.

Ez lehetővé teszi, hogy saját preferenciáinak és versenystílusának megfelelően személyre szabja a kormánykerék beállítását, tovább javítva általános teljesítményét a pályán.

Az átmérője 350 mm, ami egyensúlyt teremt a manőverezőképesség és a funkcionalitás között.

Ez az átmérő gyors és precíz kormányzást tesz lehetővé, miközben elegendő erőt biztosít a magabiztos vezetéshez szűk kanyarokban és nagy sebességű egyenesekben.

Ezenkívül a 33/25 mm-es markolatátmérő kényelmes és ergonomikus fogást biztosít a különböző kézmérettel rendelkező vezetők számára.

Összefoglalva, az R350B Versenykormány a tökéletes választás a formula vagy a szalon versenyek szerelmesei számára.

Kivételes teljesítményével, kompatibilitásával a különböző támasztókészletekkel, középső furattal és 6 csavaros kialakítással, szarvasbőr anyagával, sokoldalú furatelosztásával és optimális méreteivel páratlan irányíthatóságot, kényelmet és pontosságot biztosít a pályán.

A Sparco R350B kormánykerék 350 mm átmérőjű, 3 küllős kormánykerék velúr anyaggal borítva, Sparco logóval.

Középső lyukkal és 6 csavaros kialakítás.

Velúr anyag felhasználásával készült.

IP68-as gombokkal van ellátva a víz- és porvédelem érdekében.

Három küllős kialakítás.

Felhasználási terület: Formula, Saloon

Átmérő: 350 mm

Mélység: 0 mm

Markolat átmérő: 33/25 mm

De több terméket még itt talál: Versenykormány

1./2.kép  015R350PSO  Fekete

További információk

Tömeg 2,1 kg

Érdekelhetnek még…