R350

270,51  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Verseny kormány, középső lyukkal, 6 csavaros, 39 mm mélység, 330 mm átmérő

A Sparco R350 Versenykormány.

Bemutatjuk a Sparco R350 Versenykormány -t ezáltal engedd szabadjára az erőt és a pontosságot a pályán.

A Sparco R350, termékszáma 015R350CLO valamint 015R350CSO, egy csúcskategóriás versenykormány, amelyet kifejezetten formula és szalon versenyekhez terveztek.

A nagy teljesítményű autóipari termékek megbízható gyártójaként a Sparco a legnagyobb pontossággal és a részletekre való odafigyeléssel tervezte meg, biztosítva, hogy megfeleljen a professzionális pilóták és a versenyzés szerelmeseinek igényeinek.

Legfontosabb jellemzője a páratlan teljesítmény a pályán.

Speciális kialakításával és felépítésével ez a kormánykerék úgy készült, hogy megfeleljen a nagy sebességű versenyzés szigorú követelményeinek.

Akár a versenypályát hódítja meg, akár a kihívásokkal teli verseny pályákon navigál, minden kanyarban optimális irányítást, reakciókészséget és pontosságot biztosít.

Úgy tervezték, hogy illeszkedjen az összes szabványos Momo, OMP és Sparco típusú boss készlethez, sokoldalúságot és kompatibilitást biztosítva a járműmodellek széles skálájával.

A Sparco kényelem és könnyű beszerelés iránti elkötelezettsége biztosítja, hogy ezt a kormánykereket problémamentesen, zökkenőmentesen beépíthesse a versenybeállításokba.

A középső furattal és 6 csavaros kialakítással biztonságos és erős csatlakozást kínál a kormányoszlophoz.

Ez a kialakítás növeli a kormánykerék általános stabilitását és merevségét, lehetővé téve a precíz és magabiztos kormányzást a nagy teljesítményű vezetés során.

A Sparco biztonság és megbízhatóság iránti elkötelezettsége a R350 konstrukciójának minden aspektusában tükröződik.

Kétféle burkolattal kiváló minőségű bőr valamint velúr anyagból készült így kivételes kényelmet és tapadást kínál a hosszabb versenyeken.

A bőr és a velúr anyaga fényűző érzést biztosít, miközben biztosítja az optimális irányítást és minimálisra csökkenti a vezető fáradtságát.

A Sparco anyagválasztása bizonyítja elkötelezettségét amellett, hogy a lehető legjobb vezetési élményt nyújtsa a versenyzés szerelmeseinek.

A 6×70 mm-es furateloszlásnak köszönhetően kompatibilis a motorsportban általánosan használt kiegészítőkkel és tartozékokkal.

Ez lehetővé teszi, hogy saját preferenciáinak és versenystílusának megfelelően személyre szabja a kormánykerék beállítását, tovább javítva általános teljesítményét a pályán.

Az átmérője 350 mm, ami egyensúlyt teremt a manőverezőképesség és a funkcionalitás között.

Ez az átmérő gyors és precíz kormányzást tesz lehetővé, miközben elegendő erőt biztosít a magabiztos vezetéshez szűk kanyarokban és nagy sebességű egyenesekben.

Ezenkívül a 33/25 mm-es markolatátmérő kényelmes és ergonomikus fogást biztosít a különböző kézmérettel rendelkező vezetők számára.

Összefoglalva, az R350 Versenykormány a tökéletes választás a formula vagy a szalon versenyek szerelmesei számára.

Kivételes teljesítményével, kompatibilitásával a különböző támasztókészletekkel, középső furattal és 6 csavaros kialakítással, szarvasbőr anyagával, sokoldalú furatelosztásával és optimális méreteivel páratlan irányíthatóságot, kényelmet és pontosságot biztosít a pályán.

A Sparco R350 kormánykerék 330 mm átmérőjű, 3 küllős kormánykerék két kialakításban bőr és velúr, Sparco logóval.

Középső lyukkal és 6 csavaros kialakítás.

Bőr és velúr anyag felhasználásával készült.

Három küllős kialakítás.

Felhasználási terület: Formula, Saloon

Átmérő: 350 mm

Mélység: 0 mm

Markolat átmérő: 33/25 mm

De több terméket még itt talál: Versenykormány

1./2.kép  015R350CLO  Fekete Bőr

3.kép  015R350CSO  Fekete Velúr

További információk

Tömeg 2,1 kg
Válassz típust

Bőr, Velúr

Érdekelhetnek még…