R345

251,46  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Verseny kormány, középső lyukkal, 6 csavaros, átmérő: 350 mm , mélysége: 63 mm, markolat átmérő: 32/28 mm, 2 típusban

A Sparco R345 Versenykormány.

Bemutatjuk a Sparco R345 Versenykormány -t ezáltal engedd szabadjára az erőt és a pontosságot a pályán.

A Sparco R345, termékszáma 015R345MLN valamint 015R345MSN, egy csúcskategóriás versenykormány, amelyet kifejezetten raliversenyekhez raliautókhoz terveztek.

A nagy teljesítményű autóipari termékek megbízható gyártójaként a Sparco a legnagyobb pontossággal és a részletekre való odafigyeléssel tervezte meg, biztosítva, hogy megfeleljen a professzionális pilóták és a versenyzés szerelmeseinek igényeinek.

Legfontosabb jellemzője a páratlan teljesítmény a pályán.

Speciális kialakításával és felépítésével ez a kormánykerék úgy készült, hogy megfeleljen a nagy sebességű versenyzés szigorú követelményeinek.

Akár a versenypályát hódítja meg, akár a kihívásokkal teli rally pályákon navigál, minden kanyarban optimális irányítást, reakciókészséget és pontosságot biztosít.

Úgy tervezték, hogy illeszkedjen az összes szabványos Momo, OMP és Sparco típusú boss készlethez, sokoldalúságot és kompatibilitást biztosítva a járműmodellek széles skálájával.

A Sparco kényelem és könnyű beszerelés iránti elkötelezettsége biztosítja, hogy ezt a kormánykereket problémamentesen, zökkenőmentesen beépíthesse a versenybeállításokba.

A középső furattal és 6 csavaros kialakítással biztonságos és erős csatlakozást kínál a kormányoszlophoz.

Ez a kialakítás növeli a kormánykerék általános stabilitását és merevségét, lehetővé téve a precíz és magabiztos kormányzást a nagy teljesítményű vezetés során.

A Sparco biztonság és megbízhatóság iránti elkötelezettsége a R345 konstrukciójának minden aspektusában tükröződik.

Kétféle burkolattal kiváló minőségű bőr valamint velúr anyagból készült így kivételes kényelmet és tapadást kínál a hosszabb versenyeken.

A bőr és a velúr anyaga fényűző érzést biztosít, miközben biztosítja az optimális irányítást és minimálisra csökkenti a vezető fáradtságát.

A Sparco anyagválasztása bizonyítja elkötelezettségét amellett, hogy a lehető legjobb vezetési élményt nyújtsa a versenyzés szerelmeseinek.

A 6×70 mm-es furateloszlásnak köszönhetően kompatibilis a motorsportban általánosan használt kiegészítőkkel és tartozékokkal.

Ez lehetővé teszi, hogy saját preferenciáinak és versenystílusának megfelelően személyre szabja a kormánykerék beállítását, tovább javítva általános teljesítményét a pályán.

Az átmérője 350 mm, ami egyensúlyt teremt a manőverezőképesség és a funkcionalitás között.

Ez az átmérő gyors és precíz kormányzást tesz lehetővé, miközben elegendő erőt biztosít a magabiztos vezetéshez szűk kanyarokban és nagy sebességű egyenesekben.

Ezenkívül a 35/28 mm-es markolatátmérő kényelmes és ergonomikus fogást biztosít a különböző kézmérettel rendelkező vezetők számára.

Összefoglalva, az R345 Versenykormány a tökéletes választás a raliversenyzés és a rally autók szerelmesei számára.

Kivételes teljesítményével, kompatibilitásával a különböző támasztókészletekkel, középső furattal és 6 csavaros kialakítással, szarvasbőr anyagával, sokoldalú furatelosztásával és optimális méreteivel páratlan irányíthatóságot, kényelmet és pontosságot biztosít a pályán.

A Sparco R345 kormánykerék 350 mm átmérőjű, 3 küllős kormánykerék két kialakításban bőr és velúr, Sparco logóval.

Középső lyukkal és 6 csavaros kialakítás.

Bőr és velúr anyag felhasználásával készült.

Három küllős kialakítás.

Az ár tartalmazza a kétféle kürt borítást.

Felhasználási terület: Rally

Lyuk kiosztás: 6×70 mm.

Átmérő: 350 mm

Mélység:  63 mm

Markolat átmérő: 32/28 mm

De több terméket még itt talál: Versenykormány

1./2.kép  015R345MLN  Fekete Bőr

3.kép  015R345MSN  Fekete Velúr

További információk

Tömeg 2,1 kg
Válassz típust

Bőr, Velúr

Érdekelhetnek még…