R215

224,79  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Verseny kormány, középső lyukkal, 6 csavaros, átmérő: 350 mm , mélysége: 90 mm, markolat átmérő: 30/30 mm

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco R215 Versenykormány.

Bemutatjuk a Sparco R215 Versenykormány -t ezáltal engedd szabadjára az erőt és a pontosságot a pályán.

A Sparco R215 termékszáma 015R215CSN, egy csúcskategóriás versenykormány, amelyet kifejezetten raliversenyekhez és raliautókhoz terveztek.

A nagy teljesítményű autóipari termékek megbízható gyártójaként a Sparco a legnagyobb pontossággal és a részletekre való odafigyeléssel tervezte meg, biztosítva, hogy megfeleljen a professzionális pilóták és a versenyzés szerelmeseinek igényeinek.

Legfontosabb jellemzője a páratlan teljesítmény a pályán.

Speciális kialakításával és felépítésével ez a kormánykerék úgy készült, hogy megfeleljen a nagy sebességű versenyzés szigorú követelményeinek.

Akár a versenypályát hódítja meg, akár a kihívásokkal teli rally pályákon navigál, minden kanyarban optimális irányítást, reakciókészséget és pontosságot biztosít.

Úgy tervezték, hogy illeszkedjen az összes szabványos Momo, OMP és Sparco típusú boss készlethez, sokoldalúságot és kompatibilitást biztosítva a járműmodellek széles skálájával.

A Sparco kényelem és könnyű beszerelés iránti elkötelezettsége biztosítja, hogy ezt a kormánykereket problémamentesen, zökkenőmentesen beépíthesse a versenybeállításokba.

A középső furattal és 6 csavaros kialakítással biztonságos és erős csatlakozást kínál a kormányoszlophoz.

Ez a kialakítás növeli a kormánykerék általános stabilitását és merevségét, lehetővé téve a precíz és magabiztos kormányzást a nagy teljesítményű vezetés során.

A Sparco biztonság és megbízhatóság iránti elkötelezettsége a R215 konstrukciójának minden aspektusában tükröződik.

A kiváló minőségű velúr anyagból készült így kivételes kényelmet és tapadást kínál a hosszabb versenyeken.

A velúr anyaga fényűző érzést biztosít, miközben biztosítja az optimális irányítást és minimálisra csökkenti a vezető fáradtságát.

A Sparco anyagválasztása bizonyítja elkötelezettségét amellett, hogy a lehető legjobb vezetési élményt nyújtsa a versenyzés szerelmeseinek.

A 6×70 mm-es furateloszlásnak köszönhetően kompatibilis a motorsportban általánosan használt kiegészítőkkel és tartozékokkal.

Ez lehetővé teszi, hogy saját preferenciáinak és versenystílusának megfelelően személyre szabja a kormánykerék beállítását, tovább javítva általános teljesítményét a pályán.

Az átmérője 350 mm, ami egyensúlyt teremt a manőverezőképesség és a funkcionalitás között.

Ez az átmérő gyors és precíz kormányzást tesz lehetővé, miközben elegendő erőt biztosít a magabiztos vezetéshez szűk kanyarokban és nagy sebességű egyenesekben.

Ezenkívül a 32/28 mm-es markolatátmérő kényelmes és ergonomikus fogást biztosít a különböző kézmérettel rendelkező vezetők számára.

Összefoglalva, az R215 Versenykormány a tökéletes választás a raliversenyzés és a rally autók szerelmesei számára.

Kivételes teljesítményével, kompatibilitásával a különböző támasztókészletekkel, középső furattal és 6 csavaros kialakítással, velúr anyagával, sokoldalú furatelosztásával és optimális méreteivel páratlan irányíthatóságot, kényelmet és pontosságot biztosít a pályán.

A Sparco 215 kormánykerék egy 350 mm átmérőjű, 2 küllős kormánykerék, amely két kialakításban kapható 90mm mély ami velúr és egy lapos ami bőr vagy velúr kivitelben elérhető.

Sárga helyzetjelző a kerék tetején.

Középső lyukkal és 6 csavaros kialakítás.

Lyuk kiosztás: 6×70 mm.

Velúr anyag felhasználásával készült és két küllős.

Az R215 -nél az ár tartalmazza a kétféle kürt borítást.

Felhasználási terület: Rally

Átmérő: 350 mm

Mélység: 90 mm

Markolat átmérő: 32/28 mm

De több terméket még itt talál: Versenykormány

1./2.kép  015R215CSN  Fekete

További információk

Tömeg 2,1 kg

Érdekelhetnek még…