Mini Kormány és Váltó Párna

24,13  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Övpárna ami több területen használható, kis méretű, 3 színben

A Sparco Mini Kormány és Váltó Párna Biztonsági Öv Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Mini Kormány és Váltó Párna -t ami ideális megoldást jelentenek, hogy bármilyen autóbelsőt a motorsport élvonalába emeljen.

A hevederbetétek népszerűsége nyomán kifejlesztett mini markolatok mindenféle belső felületet beborítanak, beleértve a kézifék fogantyúit és a kormánykereket (terephasználat esetén).

Javítja a tapadást az adott felületen és a kényelmet is, ugyanakkor lehetőséget kínál arra, hogy megvédje az olyan felületeket, mint a drága kormánykerekek a zsírtól és a szennyeződéstől.

Valamint könnyen tisztítható.

A markolatok alcantara bevonattal, varrott Sparco márkajelzéssel vannak ellátva, és biztonságos horog-hurok rendszerrel rögzíthetők.

A választható színben kapható Mini padok összeegyeztethetők vagy kontrasztosak az egyszerű, de hatékony módosítás érdekében.

Párban értékesítjük.

A Sparco Mini Kormány és Váltó Párna tökéletes tartozék minden olyan nagy teljesítményű vezető számára, aki vezetés közben szeretne kényelmet és megfelelő tapadást találni a kormánykeréken.

Ezek a párna betétek nagy tapadású neoprén belső rétegből és puha mikroszálas külső anyagból készülnek.

A neoprén anyag kiváló tapadást és kényelmet biztosít, míg a mikroszálas a lehető legkényelmesebben markolási élményt biztosítja.

A Mini párnák ideális kiegészítője bármely kormánykerék vagy kézifék fogantyújának, extra csillapítást biztosít, és megkönnyíti a precíz manővereket.

A párnák egy párban kaphatók, és könnyen felszerelhetők és eltávolíthatók, így a vezető személyre szabhatja járművét a megfelelő szín kiválasztásával.

A Sparco Mini párnák segítségével kényelmesebb utazást biztosít, valamint még nagyobb tapadást és irányítást.

Kormányra, váltó karra, gyermekülés övére helyezhető öv kiegészítő.

Három színben elérhető.

De még több terméket itt talál: Biztonsági Öv Kiegészítők

1./2.kép  01099  Összes szín

3.kép  01099RS  Piros

4.kép  01099AZ  Kék

5.kép  01099NR  Fekete

További információk

Tömeg 0,3 kg
Válassz színt

Fekete, Kék, Piros

Érdekelhetnek még…