Gt Biztonsági Öv Párna

29,21  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Utcai autókba való övpánt, 3 színben, alcantara anyaghasználat

A Sparco Gt Biztonsági Öv Párna Biztonsági Öv Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Gt Biztonsági Öv Párna -t, a tökéletes kiegészítőt az utcai hevederek kényelmének és biztonságának fokozásához.

A Sparco, a motorsport-felszerelések megbízható neve által gyártott Gt öv párnákat úgy tervezték, hogy optimális kényelmet biztosítsanak, és biztonságosan a helyükön tartsák vezetései során.

A Sparco Gt párnák ultravékony mikroszálas anyaggal rendelkezik, amelyek luxus érzést nyújtanak, miközben biztonságos illeszkedést biztosítanak.

Ezeket a párnákat kifejezetten úgy tervezték, hogy illeszkedjenek az összes Sparco biztonsági övhöz, így univerzális megoldást kínálnak a nagyobb kényelem érdekében.

Egyedülálló rögzítési rendszerükkel segít csökkenteni a nyomáspontokat, így kényelmesebb és biztonságosabb illeszkedést tesz lehetővé.

A tartós és könnyű szerkezetű Sparco Gt öv párna úgy készült, hogy ellenálljon a napi használat követelményeinek.

A betétek felépítéséhez használt mikroszálas anyag nemcsak a kényelmet növeli, hanem kiváló tartósságot és hosszú élettartamot is biztosít.

Ezenkívül könnyen tisztítható és karbantartható, így biztosítva, hogy élettartamuk során kiváló állapotban maradjanak.

A Gt párnában használt Alcantara anyag egy csipetnyi luxust és kifinomultságot ad a vezetési élményhez.

A puhaságáról és tartósságáról ismert Alcantara prémium érzetet biztosít, miközben megőrzi a kiváló tapadást.

A vékony mikroszálas párnázás tovább fokozza a kényelmet és támogatást, így gondoskodik arról, hogy Ön kényelmesen érezze magát hosszú utakon is.

A minőség jeleként a Sparco logót hímezték a belsejébe, bemutatva a részletekre való odafigyelést és a Sparco hírességét.

Ez a finom, mégis stílusos kiegészítés növeli az általános esztétikai vonzerejét, így tökéletes kiegészítője az utcai hevedereknek.

A Sparco Gt Biztonsági Öv Párna három színben kapható, így kiválaszthatja a stílusának és preferenciáinak leginkább megfelelő opciót.

Akár a klasszikus feketét, akár a karcsú pirosat, akár az élénk kéket részesíti előnyben, létezik olyan színválaszték, amely megfelel az egyéni ízlésének, és fokozza a hevederek megjelenését.

Frissítse utcai hevedereit a Sparco Gt öv párnával, és tapasztalja meg a kényelem és a biztonság tökéletes kombinációját.

Élvezze a mikroszálas anyag fényűző érzetét, az Alcantara tartósságát és a hímzett Sparco logó által biztosított részletekre való odafigyelést.

Válasszon három stílusos szín közül, hogy személyre szabja vezetési élményét, és érezze magát az úton.

Fektessen be a Sparco Gt öv párnába még ma, és emelje vezetési kényelmét a következő szintre.

Bízzon a Sparco szakértelmében és a minőség iránti elkötelezettségében, miközben javítja utcai hevedereinek teljesítményét és esztétikáját.

Tapasztalja meg a Gt párna által nyújtott különbséget a vezetési élményben, és élvezze az általuk nyújtott kényelmet és biztonságot.

A gyártó párban értékesíti ezáltal a csomagban két darab található.

De még több terméket itt talál: Biztonsági Öv Kiegészítők

1./2.kép  01090R3  Összes szín

3.kép  01090R3RS  Piros

4.kép  01090R3NR  Fekete

5.kép  01090R3AZ  Kék

További információk

Tömeg 0,3 kg
Válassz színt

Fekete, Kék, Piros

Érdekelhetnek még…