Versenyülés Műanyag Keret

31,75  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Sparco ülés keret Sprint, Evo és Pro ülésekhez

A Sparco Versenyülés Műanyag Keret Versenyülés Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Versenyülés Műanyag Keret -et, amely kötelező tartozék minden versenyrajongó számára, aki a Sparco versenyülés sérült vagy hiányzó részét szeretné pótolni.

A Sparco, a motorsport-ipar megbízható neve által gyártott műanyag keretet úgy tervezték, hogy erős és megbízható alapot biztosítson a versenyüléshez.

A Sparco műanyag váz Evo, Pro és Sprint ülésekhez kapható, biztosítva a kompatibilitást a Sparco ezen versenyülések választékával.

Legyen szó profi versenyzőről vagy lelkes rajongóról, ez a váz tökéletesen illeszkedik az adott ülésmodellhez.

Úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen cserélje ki az ülés háttámláját és oldaltámláját, visszaállítva annak szerkezeti integritását és funkcionalitását.

Válasszon kétféle műanyag keret közül: trapéz és tégla.

A kiváló minőségű műanyagokból készült Sparco műanyag vázat úgy tervezték, hogy ellenálljon a versenyzés során felmerülő nehézségeknek, és hosszan tartó teljesítményt nyújtson.

Könnyű konstrukciója egyszerű felszerelést tesz lehetővé, és csökkenti a versenyülés összsúlyát, hozzájárulva a jármű jobb teljesítményéhez.

A csere folyamata egyszerű, lehetővé téve a sérült vagy hiányzó keret gyors és egyszerű cseréjét.

Versenyülése épségének helyreállításával nagyobb biztonságot és támogatást élvezhet a nagy sebességű kanyarokban és a kihívásokkal teli versenykörülmények között.

Győződjön meg róla, hogy Sparco versenyülése kiváló állapotban van, de ha nem akkor a Versenyülés Műanyag Keret fog segíteni probléma megoldásában.

Pontos illeszkedésével és tartós felépítésével ez a keret biztosítja a Sparco termékektől elvárt teljesítményt és megbízhatóságot.

Fenntartja a versenyelőnyt egy megfelelően működő üléssel, amely biztosítja a pályán szükséges támogatást és biztonságot.

Fektessen be a Sparco versenyülések műanyag vázába még ma, és tapasztalja meg azt a nyugalmat, amely azzal jár, ha tudja, hogy versenyülése kiváló minőségű állapotban van.

Bízzon a Sparco kiváló hírnevében, miközben növeli versenyrendszere teljesítményét és biztonságát.

Válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő trapéz vagy tégla kialakítást, és magabiztosan térjen vissza a pályára vagy az utcára.

Frissítse versenyülését a Sparco műanyag kerettel, és engedje szabadjára a versenyélményben rejlő lehetőségeket.

Bízzon a Sparco szakértelmében és a minőség iránti elkötelezettségében, amikor kicseréli a sérült vagy hiányzó alkatrészeket, és helyreállítja ülése optimális állapotát.

Élvezze a Sparco versenyülésekhez készült műanyag vázzal járó megbízhatóságot, tartósságot és teljesítményt.

A háttámlához és oldaltámlához egyaránt.

Az ár az egyik típusra vonatkozik.

De több terméket még itt talál: Ülés Kiegészítők

1./2.kép  01061KIT559NR Oldaltámasz műanyag kerete trapéz alakú

3.kép  01057KIT555NR Oldaltámasz műanyag kerete tégla alakú

További információk

Tömeg 0,2 kg
Válassz típust

Tégla, Trapéz

Érdekelhetnek még…