Svéd rally Finnországban?

Idén, azaz 2021-ben a Covid miatt a Svéd rally szervezői lemondták a rally világbajnokság egyetlen full havas versenyének megrendezését. Az akkor átkerült Finnországba az északi Lappföldi régióba, Rovaniemi városába a Mikulás otthonába. A versenyt ugyan megrendezték, de a Covid miatt nézők elől elzárt futam volt.

Svéd rally Finnországban? Úgy tervezték, hogy 2022. februárjában újra lesz Svéd rally, mehetnek a nézők és a hóbiztosság érdekében elviszik a rallyt Varmland régióból az északi Umeába. Az elmúlt napokban viszont svéd sajtóértesülések szerint 2022-ben sem fog létrejönni a Svéd rally VB futam mert a szervezők még mindig nem tudtak megállapodni a gyorsasági szakaszoknak kijelölt utak bérlésével kapcsolatban. Ezért jó eséllyel 2022-ben is a finnországi Arctic rally lesz a szezon havas rallyja.

Hivatalosan még nem erősítették meg a hírt, de mint tudjuk, nem zörög a haraszt ha a szél nem fújja…

Forrás: tommy-autosport.blog.hu

Fontos Információ!

Kedves Érdeklődő/Vásárló!

A weboldalon a 2023-as termékek és árak frissítése folyamatban van. Kérjük rendelés előtt érdeklődjön e-mailben az info@avc.hu elérhetőségen a termék/termékek elérhetősége és ára miatt. Köszönjük a megértést.

In-Car-Tel Kft.

This will close in 23 seconds