Az M-Sport négy autót épít a januári Monte-Carlo Rallyra.

Az M-Sport nál ez az eddigi legerősebb utalás arra, hogy Sébastien Loeb csatlakozhat a brit alakulathoz a rali-világbajnokság szezonnyitóján, erősítették meg a DirtFish forrásai.Amikor az M-Sport Ford World Rally Team csaparvezetőjét, Richard Millenert kérdeztük erről a spekulációról, a válasza rövid volt.

Millener: “Ahogy már többször elmondtuk, Craig [Breen] mellett jelenleg nincs mit mondanunk a 2022-es felállásunkról”.

Arra a kérdésre, hogy várhatóan hány autóval áll rajthoz az M-Sport Monacóban, Millener nem volt hajlandó beszélni a csapat Dovenby Hall-i telephelyén készülő Pumák számáról.

Az M-Sport négy autót épít a januári Monte-Carlo Rallyra. A DirtFish úgy tudja, hogy a Monte-Carlóra készülő négy autó jelen lehet a második fordulóban, a Rally Sweden-en is, ahol a lehetséges Loeb-autót egy privát pilóta vezethetné.Malcolm Wilson ügyvezető igazgató már korábban elmondta a DirtFish-nek, hogy szeretné, ha az Umeå-ban megrendezésre kerülő versenyre már a privát autók is készen állnának.

Ha Breen és Loeb két autót vezet Monte-Carlóban, az M-Sport közeledik a harmadik és negyedik helyről szóló megállapodásokhoz.Adrien Fourmaux köztudottan erős pozícióban van, mivel sokat dolgozott a csapat 2022-es autójának fejlesztésén. Egy Fourmaux és Loeb partnerség kétségkívül a Red Bull számára is működne.

A brit Gus Greensmith reményei hasonlóan erősek, hogy 2022-ben is az M-Sportnál maradhat.

Forrás: rvo.hu