KR Csúsztatható Versenyülés Konzol

52,07  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Ülés sínekkel rendelkező ülés konzol, 2 anyag típusban

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco KR Csúsztatható Versenyülés Konzol Utcai Versenyülés Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco KR Csúsztatható Versenyülés Konzol -t, a tökéletes tartozékot a nagy teljesítményű ülésbeépítésekhez, amelyek az állíthatóságot és a kényelmet helyezik előtérbe.

A Sparco, a motorsport-ipar neves márkája által gyártott konzolokat úgy tervezték, hogy univerzális megoldást nyújtsanak az ülések zökkenőmentes előre és hátra mozgatásához.

A konzol univerzális üléssínekkel rendelkezik, amelyek segítségével az ülés könnyedén előre-hátra csúsztatható, így megtalálhatja a tökéletes üléspozíciót a maximális kényelem és irányítás érdekében.

Akár a motorsportok szerelmese, akár egyszerűen csak javítani szeretné járműve teljesítményét és ergonómiáját, ezek a konzolok az ideális választást jelentik.

A megfelelő felszereléshez ülésenként egy konzol készlet szükséges.

Úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen működjön együtt a különféle teljesítményű ülésekkel, biztosítva a kompatibilitást a különböző járműmodellekkel.

Felhasználóbarát kialakításuknak köszönhetően ezek a konzolok könnyen hozzáigazíthatók az Ön speciális ülésigényeihez, így problémamentes telepítési folyamatot biztosítanak.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Sparco konzolt a FIA nem hagyta jóvá versenyeken való használatra.

Ezért nem használhatók professzionális motorsportokban vagy olyan rendezvényeken, ahol az FIA által jóváhagyott felszerelés szükséges.

Mindazonáltal tökéletesen alkalmasak nem versenyszerű használatra, például utcai autózásra vagy szabadidős pályás napokra, ahol az állíthatóság és a kényelem a legfontosabb.

Az egyszerű telepítés érdekében a gyártó az összeszereléshez szükséges összes csavart a csúszósínekkel együtt mellékeli.

Ezzel az átfogó csomaggal időt és erőfeszítést takaríthat meg, mivel nincs szüksége további hardver beszerzésére.

A mellékelt csavarokat kifejezetten úgy választották ki, hogy biztosítsák a biztonságos és megbízható csatlakozást, garantálva, hogy a csúszósínek megfelelően fel vannak szerelve és készen állnak a használatra.

Növelje vezetési élményét a KR Csúsztatható Versenyülés Konzol segítségével.

Élvezze az üléshelyzet beállításának szabadságát az optimális kényelem és a kormány mögötti irányítás elérése érdekében.

A Sparco minőség és innováció iránti elkötelezettsége ezeknek a csúszósíneknek minden aspektusában megnyilvánul, így minden nagy teljesítményű ülésbeszerelés kötelező tartozéka.

Használja ki a Sparco konzolt az utcai versenyülésekben rejlő teljes potenciált.

Tapasztalja meg a zökkenőmentes ülésállítás kényelmét, amely lehetővé teszi, hogy megtalálja a tökéletes pozíciót a vezetés öröméhez.

Univerzális illeszkedésükkel, egyszerű telepítésükkel és megbízható teljesítményükkel.

Ezek a csúszósínek a tökéletes választás minden autórajongó vagy szakember számára, aki jobb ergonómiát és testreszabási lehetőségeket keres.

Fektessen be a Sparco konzolba még ma, és emelje vezetési élményét a következő szintre.

Bízzon a Sparco szakértelmében és elismert hírnevében, miközben javítja járműve teljesítményét és kényelmét.

Használja ki ezeknek a konzoloknak a sokoldalúságát és állíthatóságát, és élvezze az egyéni preferenciáira szabott vezetési élményt.

Illik a Sparco alapra szerelt ülésekhez és más márkákhoz 271 mm-es csavartávolsággal (elöl-hátul).

De még több terméket itt talál: Ülés Konzol

1./2.kép  0049306

További információk

Tömeg 3 kg

Érdekelhetnek még…